Νίκησε η Παρί, «πίεσε» τον Παναθηναϊκό - Η βαθμολογία της Euroleague
Η Παρί νίκησε την Αρμάνι και πλησίασε στη βαθμολογία τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ετοιμάζει… απάντηση την Παρασκευή.

Η Παρί δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην Αρμάνι, την οποία νίκησε με 92-79 και έφτασε σε ρεκόρ 17-13, πλησιάζοντας στη βαθμολογία τον Παναθηναϊκό (18-11).
Ωστόσο οι πράσινοι ετοιμάζουν… απάντηση την προσεχή Παρασκευή στο ΟΑΚΑ απέναντι στην Αλμπα, προκειμένου με νίκη να κάνουν ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για το πλεονέκτημα έδρας στην Ευρωλίγκα.
Δείτε τη βαθμολογία:
Με ηγέτη τον Τι Τζέι Σορτς, που σημείωσε νταμπλ-νταμπλ με 24 πόντους και 10 ασίστ, η Παρί πέτυχε μια σημαντική νίκη απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο με 92-79, ενισχύοντας τις πιθανότητές της για πρόκριση στα playoffs.
Η γαλλική ομάδα ανέβηκε στο 17-13, καταλαμβάνοντας προσωρινά την 6η θέση, που εξασφαλίζει απευθείας συμμετοχή στα playoffs, ενώ παράλληλα ανέτρεψε και τη διαφορά των 6 πόντων από την ήττα της στο πρώτο ματς στο Μιλάνο (79-73). Στον αντίποδα, η Αρμάνι, με ρεκόρ 16-14, παραμένει 9η και συνεχίζει τη μάχη της για μια θέση στα play-in.
Εν όψει της κρίσιμης «διαβολοβδομάδας» για τις αγωνιστικές 31 και 32, η Παρί έχει δύο απαιτητικές εκτός έδρας αναμετρήσεις: στις 25/3 αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία (19:45) και στις 28/3 τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα (21:15). Από την πλευρά της, η Αρμάνι θα δοκιμαστεί στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ (25/3, 21:45) και στη συνέχεια θα φιλοξενήσει την Μπαρτσελόνα (27/3, 21:30).
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παπαθεοδώρου: «Αν η Ευρωλίγκα θέλει, καλύτερα να "αποκλείσει" τον Παναθηναϊκό στην Πόλη, γιατί...»
- Ραπτόπουλος: «Ο Βλαχοδήμος υπέγραψε στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Έρχεται «καταιγίδα»; Γιαννακόπουλος: «Τώρα χαμηλώστε τα φώτα...»
- «Αυτή είναι η αλήθεια για Παναθηναϊκό και Σορτς»
- Παπαδημητρίου: «Σε επαφή με μεγάλο προπονητικό όνομα ο Παναθηναϊκός»