Οι Βερολινέζοι δεν αντιμετώπισαν την παραμικρή δυσκολία και έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει της επερχόμενης «μάχης» με τον Παναθηναϊκό AKTOR στην Αθήνα για την 30ή αγωνιστική της Euroleague.
Με επιθετικό πλουραλισμό και κυριαρχία σε κάθε τομέα, η Άλμπα πήρε από νωρίς τον έλεγχο του αγώνα, μετατρέποντάς τον σε τυπική διαδικασία. Ο Χέρμανσον και ο Προσίντα ηγήθηκαν με 17 πόντους έκαστος, ενώ πολύτιμες λύσεις πρόσφεραν και οι Ντελόου (12π.), Μπέικερ (11π.) και Βέτζελ (10π.).
Από την άλλη, η Μπράουνσβαϊγκ δεν μπόρεσε να προβάλλει αντίσταση, με τον Ζίλκα (13π., 4 ριμπ.) και τον Βελίκα (11π., 5 ασίστ) να ξεχωρίζουν.
Με αυτή τη νίκη, η Άλμπα βελτίωσε το ρεκόρ της στο 11-11, ενώ η Μπράουνσβαϊγκ υποχώρησε στο 14-9. Επόμενη πρόκληση για την ομάδα του Βερολίνου, η απαιτητική έξοδος στο ΟΑΚΑ στις 21 Μαρτίου, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Παναθηναϊκό AKTOR σε ένα ματς-κλειδί για τη συνέχεια της Euroleague.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Παραδίδει το μάνατζμεντ του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού ο Αλαφούζος» (vid)
- Μνηστήρες για Οσμάν, κάνει ρελάνς ο Παναθηναϊκός!
- Παναθηναϊκός: Δύο για αντι-Γιούρτσεβεν αν δεν μείνει ο Τούρκος!
- Παπαθεοδώρου: «Ίσως να υπάρξει εξέλιξη και στις σχέσεις Αλαφούζου - οπαδών» (vid)
- Αυτό... έκαψε τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα!