Παναθηναϊκός: Ξεκάθαρο το μήνυμα - Όλα για όλα στον Επτάστερο...
Δεν χρειαζόταν η μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ για να σταλεί …μήνυμα στην Euroleague.
Στην κοπή της πίτας του Παναθηναϊκού ο ιδιοκτήτης κι ο προπονητής επανέλαβαν την ακόρεστη επιθυμία τους για τίτλους, με τον πρώτο να ποστάρει μέρες πριν ότι θα είναι ευχαριστημένος μονάχα με πέντε σερί Ευρωλίγκες, άλλωστε το διακύβευμα είναι να ξεπεραστεί η Ρεάλ σε ευρωκούπες, κάτι που φάνταζε αδύνατον στις αρχές του αιώνα!
Η κάψα για περισσότερες πρωτιές έχει “ποτίσει” τους πάντες στον οργανισμό, το περιοδικό “Χιχάντες ντελ μπάσκετ” βράβευε τον Χουάντσο στην Ισπανία προ ημερών κι ο παίκτης έλεγε ότι θα είναι αποτυχία αν δεν κατακτηθεί ξανά η Ευρωλίγκα! Το βλέπεις σε όλους, τη σφοδρή επιθυμία να μην αφήσουν το στέμμα να γλιστρήσει από το κεφάλι τους.
Αυτό έλειπε από τον Παναθηναϊκό μέχρι πέρσι. Η …λύσσα! Εχουμε την εντύπωση ότι στα τελευταία ματς εντός και εκτός των συνόρων οι πράσινοι θέλουν να …κατασπαράξουν τους πάντες στο πέρασμά τους.
Δεν επιτρέπει ο Αταμάν καμία χαλάρωση. Θυμάστε τι είχε προηγηθεί πριν από κάποιες εβδομάδες; Τότε που οι πράσινοι είχαν γλιτώσει από του Χάρου τα δόντια σε Πυλαία, Ρόδο, νικώντας στο τελευταίο δευτερόλεπτο τον Πανιώνιο στη Γλυφάδα; Οπότε τίποτε δεν μπορεί να είναι τυχαίο.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Το ποσό με το οποίο θα έλεγε «ναι» στην πώληση Τετέ
- Το μήνυμα του Αταμάν στα αποδυτήρια μετά το διπλό απέναντι στη Ζάλγκιρις (vid)
- Χαμός με Φρανσίσκο στη Ζαλγκίρις - Τι έγινε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό
- «7 εκατ. ευρώ του Παναθηναϊκού για Μανδά - Η απάντηση της Λάτσιο»
- Παναθηναϊκός: Διπλάσιες μεταγραφές, φεύγουν μεγάλα συμβόλαια