Δεν επιστρέφει ακόμα ο Γκριγκόνις - Το πλάνο του Παναθηναϊκού
Ο Μάριους Γκριγκόνις είναι μια μεγάλη απουσία για τον Παναθηναϊκό με τον Λιθουανό guard/forward να λείπει πολλούς μήνες με πρόβλημα στη μέση.
Ο Μάριους Γκριγκόνις είναι από τους παίκτες που λείπουν από τον Παναθηναϊκό εδώ κι αρκετούς μήνες, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη μέση, το οποίο τον οδήγησε στο χειρουργείο.
Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι στην εκπομπή «Πάρε-Βάλε» ο Τόλης Κοτζιάς αναφέρθηκε στο θέμα και στο πλάνο που έχει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Λιθουανός άσος.
Δείτε αναλυτικά τι ανέφερε:
«Ο Μάριους Γκριγκόνις θέλει λίγο ακόμα. Δεν είναι εύκολη η υπόθεσή του και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μπήκε στα πιτς. Η μέση δεν είναι εύκολο πράγμα. Γιατροί δεν είμαστε, ακούμε πολλά και γι’ αυτό ας περιμένουμε τις επίσημες ενημερώσεις διότι διαφοροποιούνται πολλά πράγματα».
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Μπάντιο»
- Fanatik: Πληρώνει buy out και ανακοινώνει Όσμαν η Εφές
- Παναθηναϊκός: Οριστικό deal για Ραστόντερ - Τα ποσά της συμφωνίας
- Παναθηναϊκός: Γκαρντ σε Ευρώπη και ΝΒΑ - Ο οδικός χάρτης των επόμενων μεταγραφών
- Παναθηναϊκός: Το όνομα από τη Φλαμένγκο και η απόφαση για τα χαφ