Δεν επιστρέφει ακόμα ο Γκριγκόνις - Το πλάνο του Παναθηναϊκού
Ο Μάριους Γκριγκόνις είναι μια μεγάλη απουσία για τον Παναθηναϊκό με τον Λιθουανό guard/forward να λείπει πολλούς μήνες με πρόβλημα στη μέση.
Ο Μάριους Γκριγκόνις είναι από τους παίκτες που λείπουν από τον Παναθηναϊκό εδώ κι αρκετούς μήνες, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη μέση, το οποίο τον οδήγησε στο χειρουργείο.
Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι στην εκπομπή «Πάρε-Βάλε» ο Τόλης Κοτζιάς αναφέρθηκε στο θέμα και στο πλάνο που έχει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Λιθουανός άσος.
Δείτε αναλυτικά τι ανέφερε:
«Ο Μάριους Γκριγκόνις θέλει λίγο ακόμα. Δεν είναι εύκολη η υπόθεσή του και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μπήκε στα πιτς. Η μέση δεν είναι εύκολο πράγμα. Γιατροί δεν είμαστε, ακούμε πολλά και γι’ αυτό ας περιμένουμε τις επίσημες ενημερώσεις διότι διαφοροποιούνται πολλά πράγματα».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βοτανικός: Τα πρώτα υποστυλώματα για το στέγαστρο - Πότε θα «κουμπώσει»
- Παναθηναϊκός: Το ποσό-ταβάνι για Φαν Ντρόγκελεν και το plan B
- «Στόχος του Καμπάτσο νέο συμβόλαιο στη Ρεάλ - Ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός»
- «Εξελίξεις με Μπακασέτα, η ομάδα που ενδιαφέρεται»
- Παναθηναϊκός: «Στη λίστα του Νίστρουπ ο Χένρικ Χάλκενερ»