Δεν επιστρέφει ακόμα ο Γκριγκόνις - Το πλάνο του Παναθηναϊκού
Ο Μάριους Γκριγκόνις είναι μια μεγάλη απουσία για τον Παναθηναϊκό με τον Λιθουανό guard/forward να λείπει πολλούς μήνες με πρόβλημα στη μέση.
Ο Μάριους Γκριγκόνις είναι από τους παίκτες που λείπουν από τον Παναθηναϊκό εδώ κι αρκετούς μήνες, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στη μέση, το οποίο τον οδήγησε στο χειρουργείο.
Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε ότι στην εκπομπή «Πάρε-Βάλε» ο Τόλης Κοτζιάς αναφέρθηκε στο θέμα και στο πλάνο που έχει ο Παναθηναϊκός προκειμένου να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση ο Λιθουανός άσος.
Δείτε αναλυτικά τι ανέφερε:
«Ο Μάριους Γκριγκόνις θέλει λίγο ακόμα. Δεν είναι εύκολη η υπόθεσή του και έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που μπήκε στα πιτς. Η μέση δεν είναι εύκολο πράγμα. Γιατροί δεν είμαστε, ακούμε πολλά και γι’ αυτό ας περιμένουμε τις επίσημες ενημερώσεις διότι διαφοροποιούνται πολλά πράγματα».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ανατροπή με Γιούρτσεβεν, σενάριο παραμονής - Το σχόλιο Αταμάν
- Κοτζιάς: «Μετά την ήττα από τον Κολοσσό έγιναν πράγματα -ειδικά το βράδυ- που δεν έχουν βγει»
- Παναθηναϊκός: Τότε εκτίει ο Λεσόρ, διαθέσιμος για Ολυμπιακό
- «Βόμβα» Παπαθεοδώρου: «Ο Μαρινάκης θέλει NBA Europe - Ντόμινο εξελίξεων με τον Ολυμπιακό της Euroleague»
- Η αλήθεια για Παναθηναϊκό και ΝΒΑ Europe