Σπουδαία κίνηση από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (pic)
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε 8 διπλές προκλήσεις σε courtside θέσεις σε 8 τυχερές για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.
Γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR έδωσε, μέσω του Club 1908, την ευκαιρία σε 8 τυχερές να κερδίσουν 8 διπλές προσκλήσεις και να παρακολουθήσουν από courtside θέσεις την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.
Επίσης, 10 ακόμα τυχεροί, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης του Club 1908, κέρδισαν τη δυνατότητα να περάσουν τη μέρα τους μαζί με τους ανθρώπους του τμήματος marketing της ΚΑΕ, ακολουθώντας τους σε όλες τους τις δραστηριότητες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο.
Δείτε παρακάτω:
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: Οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός – Γκρασχόπερς 3-0
- Παναθηναϊκός – Γκρασχόπερς 3-0: Τα γκολ και τα highlights
- Παναθηναϊκός: Και τώρα πρόβα τζενεράλε - Ημέρα, ώρα και αντίπαλος
- Παναθηναϊκός: Εντυπωσιακή προσέλευση στη Λεωφόρο με Γκρασχόπερς
- Αντίπαλος Παναθηναϊκού: Βαριά... τριάρα για την Πάκσι
