Παναθηναϊκός: Βγήκαν τα τεφτέρια για τον πιθανό αντίπαλο στα πλέι οφ

Με την κατάσταση στην Ευρωλίγκα σιγά-σιγά να ξεκαθαρίζει, πολλοί έχουν πάρει μολύβι και χαρτί προσπαθώντας να καταλάβουν τι είναι καλύτερο να έρθει στον Παναθηναϊκό στη φάση των χιαστί αγώνων πριν το Αμπου Ντάμπι.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Αταμάν για το «5» και η πιθανή ανατροπή

Μπάγερν, Ερ. Αστέρας και Παρί φαντάζουν ως πιθανοί αντίπαλοι στα προημιτελικά με τον κόσμο να αναφέρεται στις προτιμήσεις του και να κάνει προγνωστικά.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η νεότερη version της Ευρωλίγκας είναι δομημένη έτσι ώστε να ευνοεί τις εκπλήξεις.

Είναι τέτοια τα ποιοτικά standards που οι ομάδες είναι πλέον κοντά κι αν χάσεις μια φορά στην έδρα σου, μετά τρέχεις και δεν φτάνεις, θυμάστε πέρσι ότι η ομάδα ίδρωσε να πετάξει εκτός την Μακάμπι που έπαιζε σε ουδέτερη έδρα και δεν είχε στη διάθεσή της τον σκόρερ Μπάλντουιν.

Οι σύλλογοι ξέρουν ότι στη φάση των «8» λίγο να χάσεις την συγκέντρωσή σου μπορεί μετά να …κλαις για μήνες.

Επιπλέον δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι πράσινοι έχουν να δουλέψουν πάνω στις αδυναμίες τους, ενώ έχουν να εντάξουν ακόμα και τους Γιουρτσεβέν, Λεσόρ, Γκριγκόνις.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr