«Θέλει Final Four στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός»
Ολοένα και πιο κοντά στην οριστικοποίηση της συμφωνίας με την ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται η ΚΑΕ Ολυμπιακός, εξασφαλίζοντας την παραχώρηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) για τα επόμενα 49 χρόνια.
Όπως αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος Ματέο Αντρεάνι, απομένουν μόνο οι τελευταίες λεπτομέρειες για την επίσημη ανακοίνωση.
Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο του 2025, μετατρέποντας το εμβληματικό στάδιο σε ένα σύγχρονο «σπίτι» για τον Ολυμπιακό.
Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» θέτουν ως στόχο τη φιλοξενία ενός Final Four της EuroLeague, κάτι που έχει να συμβεί στο Φάληρο από τη σεζόν 1992-93, όταν η Λιμόζ είχε στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης.
Αναλυτικά το σχόλιό του:
«Ο Ολυμπιακός και η ελληνική κυβέρνηση ολοκληρώνουν τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την ανακαίνιση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Ο Ολυμπιακός θα έχει το ΣΕΦ για άλλα 49 χρόνια.
Οι εργασίες θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο του 2025. Ο Ολυμπιακός θέλει να φιλοξενήσει ένα Final Four της EuroLeague τα επόμενα χρόνια»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Ράιτ μετά την παρουσία του στο ΟΑΚΑ
- Παναθηναϊκός: Τετ-α-τετ Μπενίτεθ με Γιάγκουσιτς και… μήνυμα για τη συνέχεια
- Παναθηναϊκός: Η επόμενη κίνηση με Κάτρη – Επέκταση και αύξηση αποδοχών
- Αλαφούζος: «Αν πιστεύεις στον Τεττέη πάρε 30% ποσοστό μεταπώλησης» (vid)
- «11 αυτοί 11 εμείς»: «Σύμφωνα με μάρτυρες ο Καρυπίδης έκανε φραστική επίθεση στον Λανουά» - Τι συνέβη