Διάλεξε Σλούκα και Ναν ο ΜακΚίσικ για ένα EuroLeague All-Star Game
Ο Σακίλ ΜακΚίσικ, μέσα από την εκπομπή του στο YouTube “The Mck Show”, έβαλε τη δική του πινελιά στη EuroLeague, δημιουργώντας ένα φανταστικό All-Star Draft που σίγουρα θα συζητηθεί.
Με μια τολμηρή κίνηση, ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού επέλεξε τον πρώην συμπαίκτη του και νυν αρχηγό του Παναθηναϊκού, Κώστα Σλούκα, για να ηγηθεί της ομάδας της “Ανατολής”.
Στην ίδια πεντάδα βρέθηκαν οι Κέντρικ Ναν, Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις (αρχηγός), Σάσα Βεζένκοβ και Ταϊρίκ Τζόουνς, με εντυπωσιακούς backup όπως οι Εβάν Φουρνιέ, Μάρκο Γκούντουριτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ και άλλοι.
Από την άλλη πλευρά, στην “Δύση” ξεχώρισαν οι Μάικ Τζέιμς (αρχηγός), Τι Τζέι Σορτς, Άλφα Ντιαλό, Ντέβιν Μπούκερ και Νίκολα Μίροτιτς, συνθέτοντας ένα ρόστερ που υπόσχεται θέαμα και σασπένς.
Το All-Star Draft του ΜακΚίσικ ήταν μια ανάσα φρεσκάδας και φαντασίας, με τις επιλογές του να προκαλούν συζητήσεις και σενάρια για το πώς θα έμοιαζε ένα τέτοιο ματς στη πραγματικότητα.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η χρηματιστηριακή αξία των Χιουζ και Πάντουρ
- Αυτά είναι τα 4 σενάρια για Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στα πλέι οφ
- Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού πωλείται 20 εκατομμύρια!
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής ο Μήτογλου
- Διαφωνία στον Παναθηναϊκό για το μέλλον του Σισοκό!