Αταμάν: Στάθηκε στη διαχείριση με Σλούκα, Ναν - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Δείτε τι δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Βιλερμπαν.

Αταμάν στο ημίχρονο: «Κάναμε γελοία λάθη»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά το Βιλερμπαν-Παναθηναϊκός:

“Νομίζω ότι αξίζαμε να κερδίσουμε, γιατί ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι στην πρώτη περίοδο. Βρήκαμε αυτοπεποίθηση και ήμασταν πολύ καλοί στην επίθεση. Αμυντικά κάναμε πολλά λάθη στη δεύτερη περίοδο πάνω στον Μάλεντον και τον Ντε Κολό. Στην τρίτη περίοδο βελτιώσαμε την άμυνά μας και στην επίθεση συνεχίσαμε να παίζουμε καλά.

Πήραμε διαφορά 15 πόντων, όμως μετά χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια, ενώ ο καλύτερός μας παίκτης, ο Ναν έκανε δύο μαζεμένα λάθη, που τους έδωσαν την ευκαιρία να πάρουν 5-6 πόντους σε δύο κατοχές. Φυσικά, παίζοντας στην έδρα τους βρήκαν αυτοπεποίθηση, ενώ επέστρεψαν στο ματς με τρίποντα.

Στα τελευταία λεπτά διαχεριστήκαμε καλά το παιχνίδι με τον Σλούκα και τον Ναν και βρήκαμε τον τρόπο να κερδίσουμε αυτό το σημαντικό παινχίδι, γιατί ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο να κερδίζεις τη Βιλερμπάν στην έδρα της”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News