Μπόγρης: «Ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Ναν θα πάλευε για το top-8»
Δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν, πραγματοποίησε ο Γιώργος Μπόγρης για τον Παναθηναϊκό και τη ζωή χωρίς τον Κέντρικ Ναν.
Ο Γιώργος Μπόγρης σε εμφάνισή του στο podcast του Σακίλ ΜακΚίσικ με τίτλο «The Mck Show» πραγματοποίησε δηλώσεις για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό θέτοντας στο τραπέζι απόψεις ζητήματα κι απόψεις που θα… συζητηθούν!
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google
Αναλυτικά όσα ανέφερε:
«Κατά την άποψή μου, ακόμα και αν ο Σάσα λείψει σε δύο παιχνίδια, το επίπεδο του Ολυμπιακού θα παραμείνει το ίδιο. Ο Ολυμπιακός θα πάλευε για το top-4 χωρίς τον Σάσα, όπως έγινε πέρσι, ίσως και χωρίς τον Φουρνιέ, γιατί όλοι οι παίκτες έχουν την ποιότητα και βασίζεται στην ομάδα.
Ο Παναθηναϊκός χωρίς τον Κέντρικ Ναν θα πάλευε να είναι στο top-8, ειδικά τώρα με τον Ματίας Λεσόρ να είναι τραυματίας και όλα όσα συμβαίνουν».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Διπλό, «χρυσός» Στέιτζ, πιθανή έκπληξη και το χρονοδιάγραμμα για γκαρντ
- Έφτασε μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό, «κλείνει» στη Μόντσα!
- «Βόμβα» από Κόντη με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού
- «Ρώτησε για Μπόλντουιν ο Παναθηναϊκός Aktor»
- Σέρβικο δημοσίευμα: «Αυτούς τους δύο γκαρντ παρακολουθεί ο Παναθηναϊκός»