Φοβερός... διάλογος Παπαπέτρου με Ιωάννου και αφοπλιστική απάντηση (vid)
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά τη νίκη της εθνικής Ελλάδος κόντρα στην Τσεχία είχε έναν φοβερό διάλογο στις δηλώσεις του με τον Βαγγέλη Ιωάννου.

Η Ελλάδα κέρδισε την Τσεχία στην παράταση για τα παράθυρα των εθνικών ομάδων με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό ματς και να βάζει συνολικά 23 πόντους όντας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του αγώνα.
Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Ιωάννου θέλησε να του αποσπάσει ορισμένες δηλώσεις τόσο για τη νίκη όσο και για την εμφάνισή του με τον παίκτη του Παναθηναϊκού και τις εθνικής Ελλάδος να δίνει αφοπλιστική απάντηση.
Συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος του είπε ότι είχε πάρα πολύ καιρό να παίξει τόσο γεμάτο παιχνίδι με τον forward του Παναθηναϊκού να του απαντάει ότι είχα πολύ καιρό να παίξω, η αλήθεια είναι αυτή!
Δείτε το βίντεο:
Vaggelis Ioannou to Ioannis Papapetrou:
“You had a very long time to play a full game”(meaning a great performance)Ioannis Papapetrou to Vaggelis Ioannou:
“I had a very long time to play. “#basketball #euroleague #paobc #paobcaktor #παπαπετρου pic.twitter.com/2oBQiEmr35— Basketballmaniacs_ (@bballmaniacs_) February 21, 2025
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπόγρης: «Δεν γίνεται να συμβαίνει αυτό στον Παναθηναϊκό...» (vid)
- Τσουκαλάς για το επεισόδιο στο ΣΕΦ: «Για μένα, έκανε λάθος ο Μπαρτζώκας...» (vid)
- Γιαννακόπουλος: Αιχμή για την τελευταία φάση στο Παναθηναϊκός-Παρί (pic)
- Μπογκντάνοβιτς στους φίλους του Παναθηναϊκού: «Συγγνώμη, αλλά...»
- Βοτανικός (γήπεδο Παναθηναϊκού): «Σαββατιάτικες εργασίες» (vid)