Γιαννακόπουλος: Το νέο... «χτύπημα» με Λιόλιο και Αταμάν! (pic)
Το κατάφερε και αυτό η αρμάδα του Τούρκου μίδα των τίτλων: Επικράτησε με 79-75 των Ερυθρολεύκων και κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας.
Ο Παναθηναϊκός έκανε το καθήκον του στον τελικό στα «Δύο Αοράκια» και κυριάρχησε του Ολυμπιακού, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας για το 2025, το 21ο της ιστορίας του.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αμέσως μετά την στέψη των Κυπελλούχων Ελλάδας, προχώρησε σε μία… special ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε κορυφαίο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Ανάρτησε μια φωτογραφία που περιλαμβάνει τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, τον ίδιο καθώς και τον Εργκίν Αταμάν με το τρόπαιο του Κυπέλλου στο αγαπημένο του σημείο, στο Σούνιο.
Δείτε το εν λόγω χτύπημα:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ανατροπή με Γιούρτσεβεν, σενάριο παραμονής - Το σχόλιο Αταμάν
- Κοτζιάς: «Μετά την ήττα από τον Κολοσσό έγιναν πράγματα -ειδικά το βράδυ- που δεν έχουν βγει»
- Παναθηναϊκός: Τότε εκτίει ο Λεσόρ, διαθέσιμος για Ολυμπιακό
- «Βόμβα» Παπαθεοδώρου: «Ο Μαρινάκης θέλει NBA Europe - Ντόμινο εξελίξεων με τον Ολυμπιακό της Euroleague»
- Η αλήθεια για Παναθηναϊκό και ΝΒΑ Europe