«Θα κινηθεί για την επιστροφή Μπράουν η Μακάμπι»
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ φαίνεται πως σχεδιάζει να φέρει ξανά στις τάξεις της τον Λορέντσο Μπράουν, σύμφωνα με αναφορές από το Ισραήλ.
Όπως αναφέρει το sportsrabbi, η ισραηλινή ομάδα σκοπεύει να κινηθεί για την επιστροφή του το ερχόμενο καλοκαίρι, εκμεταλλευόμενη την όχι και τόσο εντυπωσιακή παρουσία του στον Παναθηναϊκό.
Ο Ισπανός γκαρντ, ο οποίος έχει αποκτήσει ισπανική υπηκοότητα, δεν έχει καταφέρει να διακριθεί στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν, καθώς δεν του έχει δοθεί σημαντικός ρόλος.
Στη φετινή Euroleague, ο Μπράουν έχει μέσο όρο 6,7 πόντους και 2,9 ασίστ σε περίπου 15 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι, ενώ στη Stoiximan Basket League οι αριθμοί του είναι ελαφρώς καλύτεροι, με 10 πόντους και 4,5 ασίστ ανά 22 λεπτά συμμετοχής.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 34χρονος υπέγραψε φέτος συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τον Παναθηναϊκό, το οποίο περιλαμβάνει και οψιόν για έναν επιπλέον χρόνο. Παράλληλα, οι «πράσινοι» είχαν καταβάλει περίπου 600.000 ευρώ για την αποδέσμευσή του από τη Μακάμπι.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
«Η Μακάμπι Τελ Αβίβ παρακολουθεί το στάτους του Λορέντσο Μπράουν στον Παναθηναϊκό, όπου πρωταγωνίστησε με την ομάδα για μια διετία πριν πάει στους πρωταθλητές Ευρώπης και θα προσπαθήσει να τον πάρει το καλοκαίρι.
Τις τελευταίες εβδομάδες ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ δεν έχει ενεργό ρόλο στο ροτέισον του Αταμάν. Ο Μπράουν έχει ένα μεγάλο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μπορεί να τον αποδεσμεύσει, πληρώνοντας μάλιστα και ένα μέρος του συμβολαίου του»
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Στη... φόρα το σκεπτικό προφυλάκισης του Λιόλιου - Δρούσε «χωρίς κανέναν δισταγμό», πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλα εγκλήματα
- Αταμάν: Έσπασε τη σιωπή του για το σκάνδαλο στο μπάσκετ – «Παρακολουθώ με σοκ όλες τις εξελίξεις»
- Γιαννακόπουλος κατά Ολυμπιακού: «Γιατί δεν είναι έξαλλοι με τα στησίματα;»
- Εκτίθεται ο αλγόριθμος! Στην κορυφή ο Παναθηναϊκός, αλλά βλέπει άλλον πρωταθλητή
- Γιαννακόπουλος σε Λιόλιο: «Ποιοι χάρηκαν περισσότερο από την προφυλάκιση σου, Βαγγέλη;»