«Ο Χουάντσο μου είπε να έρθω στον Παναθηναϊκό»

Στην ισπανική εφημερίδα «AS» μίλησε Μπρούνο Φερνάντο, ο οποίος προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις που αφορούσαν το μπασκετικό του μέλλον πριν πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα του Χουάντσο για τον κόσμο! (pic)

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε να αποκτήσει τον Μπρούνο Φερνάντο μεσούσης της σεζόν και να ενισχυθεί σημαντικά κάτω από τη ρακέτα της, καθώς αποκτάει μία ακόμα πολύ ποιοτική λύση.

Από εκεί και πέρα για τον Ανγκολέζο σέντερ ενδιαφέρθηκε και ο Παναθηναϊκός με τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μάλιστα να προσπαθεί με τον τρόπο του, όπως αποκάλυψε ο σέντερ της Ρεάλ, να τον πείσει να επιλέξει τους πράσινους.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην «AS»:

«Είναι αλήθεια ότι μίλησα με τον Χουάντσο, αλλά μου είπε να πάω στον Παναθηναϊκό. Και μίλησα με τον Ουσμάν (σ.σ. Γκαρούμπα). Γνώριζα τη Ρεάλ Μαδρίτης από πριν και τον Έντι Ταβάρες, από τους διεθνείς αγώνες και, προφανώς, η Μαδρίτη είναι Μαδρίτη. Υπήρχαν κάποια πράγματα που δεν ήξερα για τον σύλλογο και τα ρώτησα, μίλησα και με τον ατζέντη μου. Ήθελα να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα.

Συνήθως έρχομαι στην Ισπανία το καλοκαίρι, στη Μαδρίτη (σ.σ. ακολουθεί πρόγραμμα προπονήσεων) και είναι μια πολύ καλή πόλη, που μου αρέσει πολύ, όπως και η χώρα. Η ενσωμάτωση εδώ είναι ευκολότερη λόγω των ανθρώπων και της γλώσσας. Έχω επίσης οικογένεια κοντά, αδέρφια στη Λισαβόνα… Είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία, το βλέπω ως το τέλειο μέρος».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr