«Ο Παναθηναϊκός έδωσε... χρυσάφι σε Τάις αλλά επέλεξε Μονακό»
Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε ν’ αποκτήσει τον Ντάνιελ Τάις, ωστόσο δεν τα κατάφερε παρά το γεγονός ότι πάλεψε αρκετά για την υπογραφή του.
Ο Ντάνιελ Τάις από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς και δε βρήκε κάποια άλλη ομάδα στο NBA, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του, δεδομένα θα έστρεφε το ενδιαφέρον του προς την Ευρώπη.
Στην Euroleague οι ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του ήταν διάφορες και μέσα σ’ αυτές και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μάλιστα οικονομικά του έκανε την καλύτερη δυνατή πρόταση που θα μπορούσε να έχει στα χέρια του.
Παρ’ όλα αυτά όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ντονάτας Ουρμπόνας, ο Γερμανός σέντερ επέλεξε τη Μονακό, η οποία του πρόσφερε λιγότερα χρήματα από τους πράσινους.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιό του με τη Μονακό θα είναι πολυετές, ενώ αναμένεται να περιλαμβάνει ειδική ρήτρα αποχώρησης σε περίπτωση που δεχθεί πρόταση από ομάδα του ΝΒΑ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Νίστρουπ: Με... σπόντα οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 3-0
- Βάζει τέλος στα παραμύθια η Λαμπαδαρίου: Τι σχολίασε για το πέναλτι στο Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός
- Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 3-0: Τα γκολ και τα highlights
- Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 3-0: Η κριτική των παικτών του «Τριφυλλιού»
- Με ποιον παίζει ο Παναθηναϊκός την 5η αγωνιστική – Ημέρα και ώρα του αγώνα