Παναθηναϊκός: Τι ισχύει για Μοντρέζλ Χάρελ
Ο Παναθηναϊκός μετά τους τραυματισμούς που έχει στη θέση «5» προσπαθεί να δει την επόμενη μέρα του με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο γίνεται.
Ο Παναθηναϊκός φέτος στη θέση «5» έχει τεράστια ατυχία, καθώς τόσο ο βασικός του ψηλός (Ματίας Λεσόρ) όσο και ο αναπληρωματικός του (Ομέρ Γιουρτσεβέν) είναι στα πιτς και αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.
Από εκεί και πέρα τα ονόματα που ακούγονται για ενίσχυση είναι πολλά κι ένα εξ’ αυτών, του Μοντρέζλ Χάρελ δηλαδή, συζητήθηκε στην «Magic Euroleague» με τον Βασίλη Παπαθεοδώρου ν’ αναφέρει ορισμένες σημαντικές πληροφορίες.
Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν:
«Ο Χάρελ επειδή είναι ένας παίκτης που έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό, έχει αποφασίσει να κάνει τη γύρα του γενικά στον παγκόσμιο χάρτη και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα με 200.000 το μήνα.
Νομίζω ότι τώρα όπου να ‘ναι τελειώνει από την Αυστραλία. Αλλά δεν ξέρω αν ήταν ο παίκτης που έψαχνε κιόλας ο Παναθηναϊκός. Δεν μπορώ να πω ότι ήταν ένα όνομα που το είχε κυκλώσει και τον ήθελε διακαώς. Ο Αταμάν δεν θέλει έναν παίκτη απλά για να συμπληρώσει».
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Σε αυτή την περίπτωση μπορεί να επανέλθει για Σλάγκερ ο Παναθηναϊκός»
- «Δύσκολή εξέλιξη για Παναθηναϊκό και Φαν Ντρόγκελεν»
- «Ο Πάλμερ-Μπράουν θα φύγει γρήγορα από τον Παναθηναϊκό»
- «Αποφάσισαν στον Παναθηναϊκό - Εκεί θα γίνει η πιο δυνατή μεταγραφή»
- «Επιμένει για Κρίστιανσεν ο Νίστρουπ - Τι του είπε ο παίκτης για τα ιατρικά»