Παναθηναϊκός: Τα νεότερα για την επιστροφή των Λεσόρ και Γιουρτσεβέν
Ο Παναθηναϊκός είναι σε αναμονή δύο επιστροφών που αφορούν τη θέση «5», η οποία τον έχει πληγώσει πάρα πολύ τη φετινή σεζόν.
Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη χρονική στιγμή δε διαθέτει τους Ματίας Λεσόρ και Ομέρ Γιουρτσεβέν, οι οποίοι είναι τραυματίες, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Κώστας Αντετοκούνμπο, όπως γνωστοποίησε ο Εργκίν Αταμάν.
Αυτή τη στιγμή, λοιπόν, οι πράσινοι έχουν μείνει με έναν καθαρό σέντερ, Γουένιεν Γκάμπριελ, ο οποίος αποκτήθηκε μετά τον τραυματισμό του Γάλλου ψηλού τους και τον Ντίνο Μήτογλου που είναι περισσότερο power forward παρά center!
Πάντως στην όλη υπόθεση υπάρχουν και θετικά νέα, καθώς οι αποθεραπείες των Λεσόρ και Γιουρτσεβέν πηγαίνουν πολύ καλά με τον Εργκίν Αταμάν να επηρεάζεται θετικά απ’ αυτή την πληροφορία κι ουσιαστικά να βάζει φρένο και στη μεταγραφή ενός ακόμη ψηλού που ήθελε η ομάδα.
Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Τούρκος σέντερ αναμένεται πίσω στη δράση τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου, ενώ ο Γάλλος σταρ ευχή όλων στην ομάδα είναι να γυρίσει λίγο πριν από τα playoffs.
Δηλαδή να προλάβει να έχει κι 1-2 παιχνίδια ελληνικού πρωταθλήματος και κάποιες προπονήσεις, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε αν κάτι τέτοιο αποτελεί όντως ρεαλιστικό πλάνο.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ούτε συμφωνία, ούτε ναυάγιο: Αυτά ισχύουν τώρα με Παναθηναϊκό και Φαν Ντρόγκελεν
- Η ατάκα του Λεσόρ για την άφιξη Γιαμπουσέλε στην Αθήνα
- Αλαφούζος: Η ατάκα για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό
- «Τόσα χρήματα είναι διατεθειμένος να ρίξει στην αγορά για γκαρντ ο Παναθηναϊκός»
- Σκληρή προειδοποίηση την κατάλληλη στιγμή για τον Παναθηναϊκό!