Ντίνος Μήτογλου: Περιμένοντας το φορμάρισμα του ψηλού
Ο Ντίνος Μήτογλου είπε στην ΕΡΤ ότι τις τελευταίες μέρες η ίωση που τον καθήλωσε ήταν σοβαρή.
Ο Έλληνας άσος πέρσι έπαιζε non stop, το καλοκαίρι ελάχιστα ξεκουράστηκε λόγω της εθνικής ομάδας, μέχρι σήμερα δεν έχει ακουμπήσει τα γνωστά του στάνταρ.
Είναι ο μόνος από τους ψηλούς που μπορεί να παίξει στο 4 και στο 5, με φοβερό μέσα-έξω παιχνίδι και αντίληψη παιχνιδιού! Πέρσι στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν ο MVP έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικά παιχνίδια.
Τρεις φορές «έγραψε» 20+ πόντους στην Eurolegue (με Άλμπα εκτός και Βίρτους, Μπασκόνια εντός) ωστόσο το ματς το οποίο θα έχει να θυμάται είναι αυτό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έχοντας 20 πόντους και 10 ριμπάουντ. Φυσικά και το τρίποντο-μαχαιριά στον τελικό της Euroleague με το οποίο έδωσε διαφορά 10 πόντων στον Παναθηναϊκό, κλειδώνοντας το τρόπαιο.
Στην τελευταία στροφή της σεζόν έπεσε κατακόρυφα η απόδοσή του. Από τα play off της Euroleague και μετά, ο διεθνής πάουερ φόργουορντ δεν είχε τα ίδια στάνταρ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ήταν μονοψήφιος σε πόντους και με χαμηλά ποσοστά ευστοχίας στα επτά από 10 τελευταία ματς της Euroleague, ενώ η εν γένει παρουσία του στους τελικούς του πρωταθλήματος κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα.
Ο οργανισμός περιμένει με ανυπομονησία το φορμάρισμά του, κανείς άλλος δεν υπάρχει στο ρόστερ με τα δικά του χαρακτηριστικά.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Επίσημο: Η αποστολή του Παναθηναϊκού με Άρη, ποιοι έμειναν εκτός
- Άλλαξε ώρα το Άρης-Παναθηναϊκός
- Δικηγόρος Λιόλιου κατά Παναθηναϊκού: «Γιατί πανηγυρίζουν οι ομάδες οτι το έκαναν αυτές»
- Παναθηναϊκός: Τι είναι η πλήρης ρήξη τένοντα του Ουναΐ
- Παναθηναϊκός: Ξεσηκωμός για ΑΕΚ - Η εκτίμηση για την προσέλευση στο ΟΑΚΑ