Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ κύριος Γκραντ!
Όλα τα μάτια στο ντέρμπι έπεσαν στον Τζέριαν Γκραντ. Πραγματικά απορούμε πως αυτός ο παίκτης τόσα χρόνια παρέμενε στη σκιά, πως δεν τον “τσίμπησε” καμιά ομάδα για να παίξει νωρίτερα στην Ευρωλίγκα.
Μαγκιά του προπονητή που τον επέβαλλε, κανείς δεν περίμενε ο πρώην παίκτης του Προμηθέα να γίνει τόσο επιδραστικός. Είναι στιγμές που μας θυμίζει τον Δημήτρη Διαμαντίδη και δεν ξέρουμε αν υπάρχει μεγαλύτερο κοπλιμέντο για τον Γκραντ.
Με έναν top class αντίπαλο απέναντι του (Φουρνιέ), ο Αμερικανός τα έδωσε όλα όχι μόνο βγάζοντας αμυνάρες, αλλά κι ευστοχώντας σε διαδοχικά καίρια σουτ που χρειαζόταν η εξέδρα για να πάρει “φωτιά” και να σπρώξει τον λαβωμένο πρωταθλητή σε μια νίκη-υπέρβαση απέναντι στους φορμαρισμένους παίκτες του σκακιστή.
Την Δευτέρα ο Τζέριαν εκτός από τα αμυντικά του καθήκοντα ήταν αληθινή…κοντόκανη καραμπίνα, φανερώνοντας πόσο ταλαντούχος και “οικονομικός” είναι αφού του αρκούν 10 σουτ για να φλερτάρει με την 20άρα. Ένας από τους πιο ικανούς και aggressive γκαρντ των ευρωπαϊκών γηπέδων.
Ο Γκραντ δεν παίζει το πρώτο βιολί σε αυτή την ομάδα, ούτε καν δεύτερο ή το τρίτο, αλλά γαλουχήθηκε με νοοτροπία alpha male (αν τον θυμάστε με τη φανέλα του Προμηθέα) και δεν διστάζει να φορέσει μανδύα πρωταγωνιστή.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να καλύψει οικονομικά τον Μπογκντάνοβιτς - «Χαρτί» ο Ομπράντοβιτς» (vid)
- «Τα προηγούμενα χρόνια έβλεπες έναν παραλογισμό - Αυτό άλλαξε στον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ετοιμάζει προσφορά για τον Ρίκι Ρούμπιο ο Παναθηναϊκός Aktor»
- Θέλουν με... τρέλα Παναθηναϊκό οι Φαν Ντρόγκελεν και Κρίστιανσεν - Τι ισχύει για Γένσεν
- Βόμβα: Επιστρέφει στο ποδόσφαιρο ο Τζίγκερ - Η ομάδα που αναλαμβάνει και ο προπονητής