Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τι συμβαίνει με Μότλεϊ;
Ο 29χρονος «ακούστηκε» για τους Πρωταθλητές Ευρώπης μετά τον τραυματισμό του Ομέρ Γιούρτσεβεν, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.
Ο Παναθηναϊκός αναζητά έναν ψηλό για να καλύψει το κενό στη θέση «5» αφού οι Ματίας Λεσόρ και Ομέρ Γιούρτσεβεν έχουν τεθεί εκτός, με το βάρος να πέφτει στους Γκάμπριελ και Αντετοκούνμπο.
Όσον αφορά τον Τζόναθαν Μότλεϊ, ο δημοσιογράφος Τόλης Κοτζιάς δεν δίνει πιθανότητες στο να γίνει «γάμος» μεταξύ των δύο πλευρών.
«Είναι στην Χάποελ Τελ Αβίβ, είναι στον Ιτούδη. Ποτέ δεν ξέρεις. Αν μιλάγαμε μεταξύ μας, χωρίς τον κόσμο, θα έλεγα 100% δεν φεύγουν», τόνισε.
«Πάντα αφήνω ένα πολύ μικρό ποσοστό, το οποίο το αφήνω μόνο για τυπικούς λόγους, αλλά δεν νομίζω να φεύγουν αυτά τα παιδιά. Ο Μότλεϊ με τίποτα», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή «Πάρε Βάλε» στο κανάλι της KingBet στο YouTube.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προς το... ναι για μεταγραφή ο Παναθηναϊκός - Το προφίλ του παίκτη
- Παναθηναϊκός: Αυτό το ματς έχουν «κυκλώσει» Όσμαν και Χολμς για επιστροφή
- Παπαθεοδώρου: «Τότε αποχωρεί ο Γιούρτσεβεν από τον Παναθηναϊκό»
- Μάντζαρης: «Τον έχει πάρει από κάτω – Σου λέει “άντε να σηκωθώ να φύγω από τον Παναθηναϊκό”»
- Αλλάζουν τα δεδομένα για Μανδά - Στο κάδρο ομάδα από Super League