Αρμάνι: Κομβική απουσία ενόψει Παναθηναϊκού

Μια επιστροφή αλλά και μία σημαντική απουσία θα έχει η Αρμάνι Μιλάνο στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο τέλος του Ιανουαρίου.

Αρμάνι: Κομβική απουσία ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός θ’ αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο στις 30 Ιανουαρίου για την Euroleague με τους Ιταλούς μέχρι τότε να μετρούν μία επιστροφή, αλλά να έχουν και μια κομβική απουσία.

Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης Πρόσθεσε Newspao.gr στο Google

Πιο αναλυτικά ο Ζακ ΛεΝτέι να είναι και πάλι στη διάθεση του Έτορε Μεσίνα, ο οποίος όμως την ίδια ώρα έμαθε τα πολύ άσχημα μαντάτα για τον Νίκολα Μίροτιτς.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός forward θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο εβδομάδες λόγω προβλήματος στον προσαγωγό του δεξιού του ποδιού.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr