Δώρα Παντέλη για Παναθηναϊκό: «Εγώ προσωπικά απογοητεύτηκα - Αυτό δεν γίνεται ούτε στο παιδικό!» (vid)
Η Δώρα Παντέλη έκανε καυστικό σχόλιο για την ήττα του Παναθηναϊκού Aktor απέναντι στη Μπασκόνια.
Αναλυτικά όσα είπε στους «Playmakers»:
«Ολόκληρος ο Παναθηναϊκός δεν είχε τη συγκέντρωση στο κομμάτι της άμυνας.
Η άμυνα στο ένας εναντίον ενός βασίζεται στα προσωπικά χαρακτηριστικά του αντιπάλου. Δε συγχωρείται αυτό το λάθος, είναι επαγγελματίες παίκτες.
Λέγαμε και στο προηγούμενο παιχνίδι, είναι ο Πρωταθλητής Ευρώπης, θα τρώει το ξύλο του. Πρέπει να παίξει το ξύλο του κι αυτός.
Εγώ προσωπικά αυτή την εβδομάδα, απογοητεύτηκα. Ο τρόπος που γίνονται τα λάθη. Υπάρχει μια απόγνωση, δεν υπάρχουν τρόποι να πάρει τη μπάλα ο Ναν. Όλοι τον διαβάζουν.
Πρέπει να υπάρξει και τακτική βοήθεια από το προπονητικό επιτελείο. Πρέπει να υπάρξει μια αναδιοργάνωση το πώς θα προσεγγίζουν τα παιχνίδια.
Η συγκέντρωση ήταν μηδαμινή. Δε γίνεται να βάζεις καλάθι και σε 2-3′ να τρως καλάθι στον αιφνιδιασμό. Δεν γίνεται ούτε στο παιδικό»
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πολλαπλά μηνύματα Αταμάν στη συν Τύπου: Τι είπε για βολές, Μπαρτζώκα, Τολιόπουλο
- Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση Αταμάν για Λεσόρ και Σλούκα ενόψει Game 3
- ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γιαννακόπουλος: Απάντησε σε... πιόνα για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό
- Η αναδημοσίευση Γιαννακόπουλου: «Κ. Λεπενιώτη, όταν ο Φουρνιέ έδειχνε τα γεννητικά όργανα, μεταδόθηκε από την ΕΡΤ;»
- Ο Αταμάν έβαλε τα γυαλιά του, είδε τις βολές και γέλασε! - Τι δήλωσε