«Η καλύτερη ομάδα για να πάει ο Λίλαρντ είναι αυτή του Αταμάν»

Ο Ρίτις Βισνιάουσκας στο «Urbonus» podcast αναφέρθηκε στην ομάδα της Ευρώπης, η οποία θα ταίριαζε περισσότερο στον Ντάμιαν Λίλαρντ.

«Η καλύτερη ομάδα για να πάει ο Λίλαρντ είναι αυτή του Αταμάν»

Ο Ρίτις Βισνιάουσκας μέσω του «Urbonus» podcast αναφέρθηκε στον Ντάμιαν Λίλαρντ και στην ομάδα που θα του ταίριαζε περισσότερο σε περίπτωση που εκείνος ερχόταν στην Ευρώπη για λογαριασμό της Euroleague.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Η καλύτερη ομάδα γι’ αυτόν θα ήταν αυτή που αφήνει τους γκαρντ και τους σκόρερ να παίζουν με ελευθερία και αυτή είναι μάλλον η ομάδα του Αταμάν.

Δεν ξέρω αν σε 3 ή 4 χρόνια θα είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ο Κέντρικ Ναν παίζει για τον Αταμάν, ο τρόπος που ο Μίτσιτς και ο Λάρκιν έπαιζαν για τον Αταμάν, είναι αυτός που πρέπει να ακολουθήσεις αν υπογράψεις τον Λίλαρντ».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr