Με δυσκολίες η προετοιμασία του Ολυμπιακού για Παναθηναϊκό: Στάζει ακόμα η οροφή στο ΣΕΦ!
Οι βροχές των τελευταίων ημερών δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα στον Ολυμπιακό που δεν μπορεί να προπονηθεί στο φυσικό του περιβάλλον.
Η οροφή της κεντρικής σάλας του ΣΕΦ εξακολουθεί να στάζει λόγω με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να μην μπορεί να προπονηθεί και έτσι η προετοιμασία για το ντέρμπι πρωταθλήματος με τους «πράσινους» αναμένεται εκτός απρόοπτου, να πραγματοποιηθεί στο βοηθητικό γήπεδο.
Εκεί γυμνάστηκαν τις τελευταίες ημέρες και οι Γουόκαπ, Ντόρσει που δεν ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας στην Ισπανία για τα παιχνίδια με την Μπασκόνια και τη Ρεάλ αφού στην κεντρική σάλα υπήρχαν απλωμένα πλαστικά για να προστατεύσουν το παρκέ από τη βροχή, στο οποίο σημειωτέων δεν έχει γίνει καμία εργασία το τελευταίο διάστημα.
Την Παρασκευή (26/1) οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Φενέρμπαχτσε για την 23η αγωνιστική της EuroLeague, με τα εισιτήρια να έχουν εξαντληθεί και στην ομάδα εύχονται να μην βρέξει μέχρι τότε!
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ο Ρεμπρόφ συμφώνησε και αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό»!
- Βαλένθια: Τα νούμερα στις βολές που... εκθέτουν όσα έγιναν με τον Παναθηναϊκό στην EuroLeague
- Παναθηναϊκός: Κινήσεις για στόπερ και χαφ – Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν
- Μπενίτεθ: Η ατάκα μετά την ΑΕΚ που δείχνει έξοδο από τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η βασική προϋπόθεση για να ντυθεί στα πράσινα ο Ράστοντερ