Η... μη αντίδραση του Πάντερ όταν ρωτήθηκε για την αψιμαχία με τον Ναν
Ο Κέβιν Πάντερ απέφυγε να σχολιάσει το περιστατικό με τον Κέντρικ Ναν, που συνέβη κατά την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR από την Μπαρτσελόνα στο Palau Blaugrana, αφήνοντας την έκφρασή του να υποδηλώσει πολλά περισσότερα από όσα είπε.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα στο πρώτο παιχνίδι της «διαβολοβδομάδας» της 21ης αγωνιστικής της EuroLeague, γνωρίζοντας μία ακόμα ήττα με σκορ 82-73 σε μια έδρα που συνεχίζει να παραμένει «απαγορευμένη ζώνη».
Μετά το τέλος του αγώνα, που σήμανε την 14η διαδοχική νίκη των Καταλανών απέναντι στους «πράσινους» στη Βαρκελώνη, ο Πάντερ έκανε δηλώσεις στις οποίες απέφυγε να αναφερθεί στο επεισόδιο με τον Κέντρικ Ναν.
Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι δύο Αμερικανοί είχαν μια έντονη στιγμή πρόσωπο με πρόσωπο, η οποία κατέληξε σε διπλό φάουλ, όπως αποφάσισαν οι διαιτητές, χωρίς ωστόσο η φάση να πάρει μεγαλύτερη διάσταση.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αυτή είναι η πρώτη αλλαγή του Φύσσα στον Παναθηναϊκό!
- Συνάντηση έκπληξη: Καραγκούνης και Σιμάο με τον Νίκο Πατέρα
- Φιορεντίνα-Παναθηναϊκός: Σάρωσε σε τηλεθέαση παρά τον αποκλεισμό
- "Οι πιθανότητες για Παναθηναϊκό και Μίτσιτς": Σενάρια επιστροφής στην Ευρώπη
- Ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός απόψε - Η ώρα και η τηλεοπτική μετάδοση