Ο ξένος που έκοψε ο Αταμάν από το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, η απόφαση για Σλούκα
Ο Λορένζο Μπράουν δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα των έξι ξένων παικτών για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ωστόσο αναμένεται να είναι έτοιμος για τα επερχόμενα παιχνίδια της «διαβολοβδομάδας» στην Ισπανία.
Ο Κώστας Σλούκας φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμος για τον Εργκίν Αταμάν.
Ο Τούρκος προπονητής αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Αμερικανό γκαρντ για το ματς με την Ένωση, κυρίως για προληπτικούς λόγους. Ο Μπράουν, όμως, θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στους αγώνες του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μπαρτσελόνα και τη Μπασκόνια στην Ισπανία.
Αντίθετα, ο Σλούκας αναμένεται να βρεθεί κανονικά στη δωδεκάδα της ομάδας, με τον Αταμάν να επιλέγει να αφήσει εκτός τον Μπράουν. Η παρουσία του Έλληνα γκαρντ, σε συνδυασμό με τον Τζέριαν Γκραντ, δίνει στον Παναθηναϊκό επαρκείς λύσεις στην περιφέρεια.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Σενάριο «βόμβα» για ανταλλαγή Πελίστρι-Σεμπάγιος!
- To Chat GPT... απάντησε: Οι πιθανότητες για Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στα playoffs
- Η αλήθεια για Ελάιτζα Μπράιαντ και Παναθηναϊκό
- Η θέση Μπενίτεθ για Γιαγκούσιτς και η εξήγηση για το χρόνο συμμετοχής
- Τσέκαρε Έλληνα διεθνή ο Παναθηναϊκός!