«Φτερά» τα εισιτήρια στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ - Ολοταχώς για sold out
Φτερά κάνουν τα εισιτήρια στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, καθώς έχουν φύγει 5.500 και βρισκόμαστε πολύ κοντά στο sold out.
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσει βροντερό παρών και στην αναμέτρηση ανάμεσα στους πράσινους και τον ΠΑΟΚ για την 13η αγωνιστική της Stoiximan GBL.
Μάλιστα οι φίλαθλοι του Τριφυλλιού δείχνουν έμπρακτα πως στηρίζουν την ομάδα, καθώς η ζήτηση των εισιτηρίων είναι τόσο μεγάλη που έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια για το επίσημο sold out.
Ουσιαστικά έχουν μείνει λιγότερα από 1.000 εισιτήρια διαθέσιμα προς πώληση για το ματς που θα ξεκινήσει στις 17:15.
Τέλος να σημειώσουμε ότι τα εισιτήρια με τον ρυθμό που φεύγουν οδηγούνται προς νέο sold out κι αυτό προφανώς και είναι ανεξάρτητο από τα διαρκείας και αν θα παραβρεθούν στο σημερινό ματς.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός μεταγραφές: Η υπόθεση που μπορεί να φέρει ξαφνικές εξελίξεις
- Παναθηναϊκός: Ελληνική λύση για το κέντρο και μια «λεπτομέρεια» που αλλάζει τα δεδομένα
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ γυρίζει σελίδα με... τριπλό «χτύπημα»
- "Η Γκρέμιο ανακοινώνει Τετέ τις επόμενες ώρες"
- Μπλαζεβίτσιους: «Αυτό θα ευχηθώ για Λεσόρ και Παναθηναϊκό»