Ετοιμάζει βόμβα με Ναν ο Παναθηναϊκός - Το νέο συμβόλαιο και το ΝΒΑ out
Ο επόμενος μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού είναι η ανανέωση του συμβολαίου του Κέντρικ Ναν για τα επόμενα τρία χρόνια.
«Άλλος ένας έμεινε, το πιο δύσκολο», σχολίασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την ανανέωση του Ματίας Λεσόρ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport-24, ο Παναθηναϊκός Aktor θέλει να «δέσει» και τον Κέντρικ Ναν για τα επόμενα τρία χρόνια βγάζοντάς του το NBA out που υπάρχει ως όρος για το ερχόμενο καλοκαίρι.
Σαφέστατα η υπόθεση του Αμερικανού είναι πιο δύσκολη από τις προηγούμενες, μιας και ο Αμερικανός σταρ δεν έχει εγκαταλείψει την ιδέα του NBA.
Για αυτό το λόγο, μάλιστα, πλέον, εκπροσωπείται από την Wasserman αλλάζοντας γραφείο τις τελευταίες μέρες.
Ο Ναν έχει 20.6 πόντους (57% στο δίποντο, 41% στο τρίποντο, 88% στις βολές), 3.5 ριμπάουντ, 3.5 ασίστ, 1.1 κλέψιμο και 19.1 μονάδες ανά 30:07 σε 17 αγώνες της EuroLeague τη φετινή σεζόν.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Βοτανικός: Τα πρώτα υποστυλώματα για το στέγαστρο - Πότε θα «κουμπώσει»
- Παναθηναϊκός: Το ποσό-ταβάνι για Φαν Ντρόγκελεν και το plan B
- «Στόχος του Καμπάτσο νέο συμβόλαιο στη Ρεάλ - Ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός»
- «Εξελίξεις με Μπακασέτα, η ομάδα που ενδιαφέρεται»
- Παναθηναϊκός: «Στη λίστα του Νίστρουπ ο Χένρικ Χάλκενερ»