Παναθηναϊκός: Το «ναι μεν, αλλά» με Γιουρτσεβέν και ο... Μπαλτσερόφσκι!
Διαφωνεί κανείς ότι ο Ομέρ Γιουρτσεβέν είναι πιο χρήσιμος από τον Ολεκ Μπαλτσερόφσκι; Κι όμως ο Τούρκος σέντερ αντιμετωπίζεται με δυσπιστία από την εξέδρα παρότι τον λες αξιόπιστο στην αποστολή του ως αλλαγή του Λεσόρ.
Παίκτης που τοποθετείται όχι απλά στο ζωγραφιστό αλλά στο βάθος αυτού, αυστηρά και μόνο 5, δεν είναι σαν τον Τσεντί Οσμάν που μπορεί να προσφέρει σε 2-3 θέσεις.
Η ζώνη από την οποία μπορεί να παράγει πόντους ο ψηλός είναι συγκεκριμένη όπως και το ρεπερτόριο του, δεδομένου του ότι τεχνικά υστερεί κι αυτό αποτελεί τη μεγάλη του αδυναμία.
Επίσης ο Ομέρ χρειάζεται να βρει τη χρυσή ισορροπία μεταξύ του aggressiveness που του λείπει και της απόφασης την ώρα της επιλογής με τη μπάλα στα χέρια. Δείχνει καμιά φορά να σκέφτεται περισσότερο απ΄ ότι πρέπει και χάνει πολύτιμα δεύτερα.
Σε ένας με έναν καταστάσεις θα χρησιμοποιήσει δυναμικό γύρισμα για να τελειώσει, σουτάρει καλά, όμως δεν είναι σαν τον Λεσόρ, δεν θα συγκεντρώσει πάνω του double-teams και δεν έχει την ευχέρεια στην πάσα για να βγάζει μπάλα στους περιφερειακούς.
Πάντως ο αθλητής δεν είναι κακός στο διάστημα της προσαρμογής του στο τριφύλλι!
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔημήτρης Στρατής
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: 1+1 προσθήκη στο ποδόσφαιρο - Τελική ευθεία για νέα κίνηση στο μπάσκετ
- Τάκης Μπινιάρης: Ποιος είναι 17χρονος που έχρισε βασικό ο Νίστρουμπ στον Παναθηναϊκό
- Γάτας: «Ο Σέχου και οι επόμενες κινήσεις κινήσεις»
- Παναθηναϊκός: Προχωρά η επανασύνδεση με Διαμαντίδη, ο ρόλος - Αναμονή για Μπατίστ
- Επίσημο: Ανακοίνωσε Κέιβ ο Παναθηναϊκός