Το βίντεο της βραδιάς: Το ΟΑΚΑ υποκλίνεται στον Κέντρικ Ναν - Η κίνηση προς τον κόσμο (vid)
Η βραδιά του Παναθηναϊκού με δύο λέξεις ήταν απλά… Κέντρικ Ναν στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της αναμέτρησης με την Αρμάνι Μιλάνο.
Η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα «κατέρρευσε» στο glass floor του ΟΑΚΑ βλέποντας τον Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού Aktor να ξεκινάει με το ασύλληπτο στατιστικό 7/8 στα τρίποντα στην πρώτη περίοδο της αναμέτρησης.
Μετά τη νίκη του Τριφυλλιού με «100άρα» απέναντι στους Ιταλούς οι παίκτες τραγούδησαν μαζί με τον κόσμο το «Χόρτο Μαγικό».
Ακολούθησε το αγαπημένο σύνθημα του Λεσόρ «Βουντού, βουντού» και εν συνεχεία την τιμητική του είχε ο MVP της αναμέτρησης.
Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, απλά, δεν ήθελαν να αφήσουν τον Κέντρικ Ναν να πάει στα αποδυτήρια.
Περίπου 18.000 «αιώνια πιστοί» τραγούδησαν ρυθμικά το όνομά του στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Μαρούσι και εκείνος ανταπέδωσε και με το… παραπάνω.
Δείτε παρακάτω:
@notiskamperis Kendrick Nunn 39 ☘️ Career High #paobc #euroleague #paofc #panathinaikos #oaka #armanimilano #armani #kendricknunn #nunn #3pointshooter #gate13 #ultras #euroleague #basket #knunn #mvp #milano #italy #careerhigh #greens #champions #thisisoaka #fyp #fy #tiktok @Panathinaikos BC ♬ πρωτότυπος ήχος – Notis Kamperis
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Πολλαπλά μηνύματα Αταμάν στη συν Τύπου: Τι είπε για βολές, Μπαρτζώκα, Τολιόπουλο
- Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση Αταμάν για Λεσόρ και Σλούκα ενόψει Game 3
- ΞΕΣΠΑΣΕ ο Γιαννακόπουλος: Απάντησε σε... πιόνα για Μπαρτζώκα και Ολυμπιακό
- Η αναδημοσίευση Γιαννακόπουλου: «Κ. Λεπενιώτη, όταν ο Φουρνιέ έδειχνε τα γεννητικά όργανα, μεταδόθηκε από την ΕΡΤ;»
- Ο Αταμάν έβαλε τα γυαλιά του, είδε τις βολές και γέλασε! - Τι δήλωσε