Μπετσίροβιτς για Γιαννακόπουλο: «Έβαλε το κερασάκι»
Ο Σάνι Μπετσίροβιτς, τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, κλήθηκε να σχολιάσει τον Κέντρικ Ναν σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “Mozzart Sport”.
Αναλυτικά όσα υποστήριξε:
«Ειλικρινά, ήλπιζα ότι θα μπορούσε να είναι αυτός ο τύπος παίκτη που αλλάζει την πορεία ενός παιχνιδιού, αλλά να είναι τόσο κυρίαρχος, δεν το περίμενα. Ωστόσο, το αποδεικνύει παιχνίδι με το παιχνίδι. Ποτέ στα πιο τρελά μου όνειρα δεν πίστευα ότι σε μια τέτοια EuroLeague, σε μια διοργάνωση τόσο υψηλού επιπέδου, θα μπορούσε να είναι τόσο κυρίαρχος.
Αλλά είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, δουλεύει πολύ με τον εαυτό του και επικεντρώνεται στην προσαρμογή στις διαφορές μεταξύ του ΝΒΑ και της EuroLeague.
Πρέπει επίσης να επαινέσω το προπονητικό επιτελείο που έκανε εξαιρετική δουλειά ενσωματώνοντάς τον στο σύστημα. Τι να πω… Πρέπει να μιλήσω για εκείνον με εξαιρετικά λόγια. Ως παίκτης αυτό είναι πλέον ξεκάθαρο σε όλους, αλλά ως άνθρωπος είναι κορυφαίος. Συνολικά, έχει γίνει εξαιρετική δουλειά. Ο Δημήτρης (σ.σ. Γιαννακόπουλος) ήταν αυτός που έβαλε το κερασάκι.
Ο ίδιος εξασφάλισε προσωπικά ότι ο Κέντρικ δεν θα έπρεπε να σκεφτεί πού είναι η θέση του, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι μόνο η Αθήνα. Αυτό είναι το δεύτερο σπίτι του. Θέλουμε να μείνει μαζί μας για άλλα 10 χρόνια, αν είναι δυνατόν».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αλλάζουν τα δεδομένα για Σφιντέρσκι στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Αυτά έχουν ραγίσει το γυαλί μεταξύ Μπενίτεθ-διοίκησης
- Με ποιους παίκτες θα παραταχθεί η Μονακό κόντρα στον Παναθηναϊκό
- Chat GPT: Αυτές είναι οι πιθανότητες νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μονακό
- Θύρα 13: Το μήνυμα πριν το Παναθηναϊκός-Μονακό