Παναθηναϊκός: Ο Ναν βαρούσε βολές ακόμα και στα... πανηγύρια της νίκης (vid)
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να νίκη τη Βίρτους Μπολόνια στην Ιταλία με 82-77 και να φτάσει το ρεκόρ του στο 7-3 στην Euroleague.
Σπουδαίο διπλό πέτυχε ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Βίρτους Μπολόνια στην Ιταλία, το οποίο το κάνει ακόμα πιο δύσκολο με δεδομένες τις απουσίες που είχε το Τριφύλλι και τα πολλά φάουλ που χρεώθηκαν από νωρίς κομβικοί παίκτες του.
Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειώσουμε πως μετά το τέλος του παιχνιδιού οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν κατευθύνηθηκαν προς το μέρος που βρίσκονταν οι οπαδοί της ομάδας προκειμένου να πανηγυρίσουν μαζί τους τη σπουδαία αυτή επικράτηση.
Εκείνη την ώρα, ενώ όλοι πανηγύριζαν, έχοντας πέσει πάνω στον Τζέριαν Γκραντ και με τον Ντίνο Μήτογλου να λέει στην κάμερα «Ωραίο διπλό», ο Κέντρικ Ναν στάθηκε στο σημείο των βολών κι έκανε προσομοίωση πως να τις εκτελεί, καθώς στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα έχασε τρεις βολές για πρώτη φορά στην καριέρα του με τα πράσινα!
Δείτε το βίντεο:
Even when we’re away from home, it feels the same way!
Celebrating together!
Thank you for being always by our side, #PAOFans💚#WeTheGreens #paobcaktor #LiveTheGreenMagic #Club1908 #OneClubOneApp pic.twitter.com/biHDRU2RQ9
— Panathinaikos BC (@Paobcgr) November 15, 2024
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: Τι είπε για Σφιντέρσκι και Πάντοβιτς - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου
- Οριστικό: Ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα προημιτελικά, πού μπορεί να βρει Ολυμπιακό
- Μπενίτεθ: Πήρε θέση για Γερεμέγεφ και... ΠΑΟΚ (vid)
- Καβάλα - Παναθηναϊκός 1-2: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού
- Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το συμβόλαιο του Κέπα στην Άρσεναλ