Χωρίς συνθήματα οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα κόντρα στον Παναθηναϊκό
Οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα αποφάσισαν να μην τραγουδήσουν κανένα σύνθημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό.
Ο Παναθηναϊκός σε λίγη ώρα φιλοξενείται από τον Ερυθρό Αστέρα για την 7η αγωνιστική της Euroleague, όμως το παιχνίδι δε θα είναι σαν τα υπόλοιπα.
Συγκεκριμένα στη Σερβία επικρατεί πένθος γιατί στο Νόβι Σαντ οκτώ άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, όταν τμήμα της οροφής στον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης κατέρρευσε, προκαλώντας χάος και πόνο.
Αρκετοί Σέρβοι μάλιστα έχουν τραυματιστεί, κάποιοι εξ αυτών και σοβαρά, δίνοντας μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, σε μια κατάσταση που έχει βυθίσει στο πένθος όλη τη χώρα. Το μπάσκετ δεν θα μπορούσε να είναι αμέτοχο μπροστά στον πόνο χιλιάδων ανθρώπων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι εξαιτίας όλων αυτών των τραγικών γεγονότων κατά τη διάρκεια του αγώνα δε θα ακουστούν συνθήματα στο γήπεδο, εις ένδειξη πένθους, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα. Έτσι, οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα θέλουν να σταθούν στο πλευρό των συνανθρώπων τους, για την δοκιμασία που βιώνει η γειτονική χώρα.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Οι επόμενοι 4 που θα φύγουν από τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Ο λόγος που έμεινε εκτός αποστολής με Πάκσι ο Κρίστιανσεν
- Ενδεκάδα: Έτσι θα παίξει ο Παναθηναϊκός με Πάκσι - Δίλλημα και έκπληξη
- Τόσα παίρνει ο Παναθηναϊκός - Ο μποναμάς αν αποκλείσει την Πάκσι
- Παρασκήνιο με Φρανσίσκο: Πώς και πότε «χτύπησε» ο Παναθηναϊκός για να τον ντύσει στα πράσινα