Τσέκαραν παίκτη του Παναθηναϊκού οι Ατλάντα Χοκς!

Οι Ατλάντα Χοκς αποφάσισαν να κοιτάξουν προς τα ελληνικά μέρη και συγκεκριμένα τσέκαραν παίκτη του Παναθηναϊκού.

Αταμάν: «Έξαλλη η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με το πανό, μίλησε με τη Θύρα 13»

Οι Ατλάντα Χοκς που είναι ομάδα του ΝΒΑ αποφάσισε να τσεκάρει τον Νεοκλή Αβδάλα, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στο Περιστέρι και φέτος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις.

Πιο αναλυτικά στο αποψινό παιχνίδι με αντίπαλο το Λαύριο για την 4η αγωνιστική της Stoiximan GBL, το «παρών» στα επίσημα του «Ανδρέας Παπανδρέου» δίνει ο assistant General Manager των Ατλάντα Χοκς, Όνσι Σάλεχ, ο οποίος ήρθε στην χώρα μας για να τσεκάρει τον 18χρονο γκαρντ!

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Αβδάλας τη φετινή σεζόν σε τρεις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα μετράει συνολικά 8,3 πόντους, 2 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο σε 16:41 λεπτά συμμετοχής.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr