Ατιμώρητο το ξύλο στον Ναν - Εκτέλεση μόνο μια βολή στο ΣΕΦ!

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό διπλό χθες βράδυ στο ΣΕΦ με τον Κέντρικ Ναν να κάνει ασύλληπτα πράγματα παρά τις αντίξοες συνθήκες που αντιμετώπισε.

Παναθηναϊκός: Υποδοχή στο ΟΑΚΑ μετά το διπλό στο ΣΕΦ!

Ο Κέντρικ Ναν για ένα ακόμη βράδυ ήταν «on fire» και κατάφερε να δώσει στον Παναθηναϊκό μια σπουδαία νίκη, καθώς πέτυχε 25 πόντους, μοίρασε 3 ασίστ και είχε 0 λάθη σε κάτι λιγότερο από 38 λεπτά συμμετοχής!

Ο Αμερικανός guard δείχνει πόσο μεγάλος παίκτης είναι μέσα από τέτοιες βραδιές, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι για ένα ακόμη ματς οι διαιτητές τον αντιμετώπισαν δίχως σεβασμό, καθώς σχετικά με το ξύλο που έφαγε, του σφυρίχτηκαν πολύ λιγότερα φάουλ.

Αξίζει κανείς να αναφέρει ότι ο Ναν στο χθεσινό παιχνίδι εκτέλεσε μόλις μία βολή, η οποία μάλιστα ήταν της τεχνικής ποινής σε βάρος του Φουρνίε!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr