Κυπριακά ΜΜΕ για το πανό στο ΣΕΦ: «Ντροπή και απογοήτευση…»

Το πανό υποστήριξης που αποφάσισαν να σηκώσουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ είχε ένα σημαντικό ιστορικό λάθος προκαλώντας αντιδράσεις.

Κυπριακά ΜΜΕ για το πανό στο ΣΕΦ: «Ντροπή και απογοήτευση...»

Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της Greek Basketball League και στο γήπεδο αναρτήθηκε ένα πανό, το οποίο σκοπό είχε τη συμπαράσταση προς την Κύπρο.

Ωστόσο οι οπαδοί των Πειραιωτών που σήκωσαν το πανό φαίνεται πως δεν γνωρίζουν καλά τα ιστορικά γεγονότα, καθώς η ημερομηνία που ήταν γραμμένη επάνω στο μήνυμα του πανό ήταν λάθος, προκαλώντας μάλιστα πολλές αρνητικές εντυπώσεις κι αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα οι οπαδοί του Ολυμπιακού έγραψαν: «50 χρόνια κατοχή, η Κύπρος είναι ελληνική. 1924-1974 Δεν ξεχνώ» με τα κυπριακά μέσα ν’ αντιδρούν έντονα.

«Πανό για την κατοχή στην Κύπρο στο ΣΕΦ με τραγικό λάθος», έγραψε το Goal και συνέχισε «Προκαλεί οργή, ντροπή και απογοήτευση το γεγονός πως οι εμπνευστές του πανό δεν γνωρίζουν ότι η παράνομη τουρκική κατοχή στην Κύπρο συνεχίζεται».

«Πανό για την κατοχή στην Κύπρο στο ΣΕΦ με τραγικό λάθος», ανέφερε και το Φιλenews.

«Τραγικό ολίσθημα με πανό στο ΣΕΦ για την κατοχή-”1924-1974 δεν ξεχνώ”», τόνισε η ιστοσελίδα omada.

«Τραγικό ολίσθημα με πανό στο ΣΕΦ για την κατοχή-”1924-1974 δεν ξεχνώ”», με τον ίδιο ακριβώς τίτλο να αναφέρονται στο γεγονός και στο Cyprusnews.

«Τραγικό λάθος με πανό στο ΣΕΦ για την κατοχή-”1924-1974 δεν ξεχνώ”», με το site Balla να κινείται κι αυτό στο ίδιο πλαίσιο.

Exit mobile version