Αταμάν: Αποθέωσε Ναν - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Δείτε τι δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Αταμάν: Αποθέωσε Ναν - Οι δηλώσεις στη συν. Τύπου

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός:

«Νομίζω πως αξίζαμε την νίκη απόψε. Η τακτική μας αμυντικά και επιθετικά ήταν άριστη. Εκτός από ένα πεντάλεπτο στη δεύτερη περίοδο, ελέγξαμε τον αγώνα. Κυκλοφορήσαμε τη μπάλα. Βρήκαμε τρίποντα, το 90% ήταν ανοιχτά σουτ μετά από διείσδυση. Μοιράσαμε τη μπάλα πολύ καλά. Είναι σημαντικότερο αυτό από την άμυνα, γιατί ο Ολυμπιακός στο γήπεδό του είναι πολύ καλός αμυντικά. Ουδείς έπαιξε με εγωισμό.

Σε όλο το ματς παίξαμε με τρεις κοντούς, λειτούργησε πολύ καλά αυτό και ήμασταν πιο άνετοι με τους τρεις γκαρντ. Αμυντικά, νομίζω ότι είχαμε καλή αντιμετώπιση στον Ντόρσεϊ και στον Βεζένκοβ, μαρκάραμε όλες του τις προσπάθειες.

Ξέρουμε πολύ καλά τον Ολυμπιακό, παίζει επιθετικά με τον Γουόκαπ πάνω στον Ναν και γι’ αυτό αποφασίσαμε να πάμε σε σχήμα με τρία γκαρντ. Προσπαθήσαμε με τον Λορέντζο που είναι εξαιρετικός στο πικ εν ρολ. Στα προηγούμενα ματς προσπαθούσαμε να δώσουμε αμέσως τη μπάλα στον Ναν και στον Σλούκα, όμως ο Γουόκαπ είναι εξαιρετικός περιφερειακός αμυντικός. Το χρησιμοποιήσαμε απέναντι στην Φενέρμπαχτσε και εκεί ήρθε η ιδέα για να το κάνουμε και απόψε.

Ο Ναν είναι ένας εκπληκτικός σκόρερ. Είναι εντυπωσιακό το πρώτο του βήμα, το χρησιμοποιεί για να περνάει τον αντίπαλό του. Σουτάρει πλέον και πολύ καλά, παίζει και άμυνα. Είναι ένας εξαιρετικός περιφερειακός, καταλαβαίνει το παιχνίδι πια. Απόψε έκανε σπουδαία δουλειά, νομίζω ότι ατομικά είναι ο καλύτερος παίκτης στη EuroLeague αυτή τη στιγμή».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News