Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 71-78: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Δημήτρης Δημόπουλος σχολιάζει την απόδοση των παικτών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 71-78: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Σ’ ένα μεγάλο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός κατάφερε στο ΣΕΦ να νικήσει τον Ολυμπιακό με 71-78 όντας καλύτερος από τους Πειραιώτες στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού.

Οι πράσινοι έλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι, είχαν ξεκάθαρο πλάνο από την αρχή μέχρι το τέλος, το οποίο τηρήθηκε κατά γράμμα κι έτσι οι πράσινοι έκαναν το 4/4 στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Λορέντζο Μπράουν (9/10): Ο Λορέντζο Μπράουν πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Ήταν, σχεδόν, άχαστος στα σουτ του και έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο για το δυναμικό ξεκίνημα των πράσινων. Κάτι το οποίο συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ήταν το computer του Τριφυλλιού σε όλο το ματς.

Κέντρικ Ναν (9/10): Άλλη μια μέρα στο γραφείο. Δεν μπορείς να πεις και πολλά για τον Αμερικανό guard, ο οποίος ήταν εξαιρετικός και αποτελούσε μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα.

Τζέριαν Γκραντ (8,5/10): Συνεπής Τζέριαν Γκραντ στην αρχή του αγώνα. Καλές άμυνες, καλές επιλογές στην επίθεση. Με απλά λόγια εγγύηση που έδινε μεγάλη ασφάλεια στους συμπαίκτες του.

Χουάντσο Ερνάνγκομεθ (8/10): Ο Χουάντσο είχε το ρόλο του εξολοθρευτή στο συγκεκριμένο ματς, καθώς προσπάθησε, με επιτυχία να βγάλει άμυνες επάνω στον Βεζένκοφ κι έπειτα να δίνει βοήθειες και να κλείνει καλύτερα τους χώρους.

Ματίας Λεσόρ (7,5/10): Μαχητικός με τρομερή ενέργεια σε άμυνα και επίθεση. Μέχρι να κάνει τα δύο φάουλ ήταν εγγύηση. Έπειτα έκατσε στον πάγκο, για να δεχθεί μία τεχνική ποινή στο δεύτερο μέρος και να μην μπορέσει ουσιαστικά να δώσει όσα μπορούσε και ήθελε στο ντέρμπι.

Κώστας Σλούκας (7/10): Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είχε προσανατολιστεί στο ρόλο του που ξέρει να κάνει καλύτερα από κάθε άλλον. Δηλαδή να ηρεμεί το παιχνίδι και να δημιουργεί. Τρομερός στην καθοδήγηση της ομάδας.

Τσέντι Οσμάν (5/10): Νευρικό ξεκίνημα από τον Τούρκο forward, ο οποίος ήθελε να βρει ρυθμό αλλά έπαιρνε τραβηγμένες επιλογές και ήταν αρκετά άστοχος. Έπειτα δεν έπαιξε και δεν μπόρεσε να αντιστρέψει το κλίμα.

Ντίνος Μήτογλου (8/10): Εξαιρετικός ο Ντίνος μετά από καιρό. Δυναμικό ξεκίνημα με πολύ καλές άμυνες και επιθετικά σωστές επιλογές και μεγάλα σουτ. Έδωσε ανάσες στον Λεσόρ κι εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι κανένας εκ των ψηλών του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να τον ακολουθήσει μέχρι το τρίποντο.

Δημήτρης Μωραΐτης (-/10): Δεν αγωνίστηκε και δεν μπορεί να κριθεί.

Πάνος Καλαϊτζάκης (-/10): Δεν αγωνίστηκε και δεν μπορεί να κριθεί.

Αλέξανδρος Σαμοντούροφ (-/10): Δεν αγωνίστηκε και δεν μπορεί να κριθεί.

Κώστας Αντετοκούνμπο (-/10): Δεν αγωνίστηκε και δεν μπορεί να κριθεί.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr