Παναθηναϊκός: Η καλύτερη σειρά αγώνων για να βρει ψυχολογία και ρυθμό ο αρχηγός!

Ο Παναθηναϊκός και ο Εργκίν Αταμάν δε θα μπορούσαν να είχαν δομήσει καλύτερα το πρόγραμμα προκειμένου να βάλουν εντός ρυθμού έναν τρομερά σημαντικό παίκτη για τον «Επτάστερο».

Σλούκας μέσα στην Τουρκία: «Ο Αταμάν είναι ο καλύτερος προπονητής τα τελευταία 7-8 χρόνια»

Ο Παναθηναϊκός μετά από ένα μουδιασμένο διάστημα και δύο ήττες απέναντι σε Παρί και Ρεάλ Μαδρίτης, πλέον έδειξε ότι μπορεί να μπει στην κανονικότητά του και ν’ αρχίσει σιγά-σιγά να στέλνει ξανά το μήνυμα σε όλες τις ομάδες πως είναι ο Πρωταθλητής Ευρώπης και θα πάει ξανά για την κορυφή.

Καλύτερο παράδειγμα, μέχρι το επόμενο, από το παιχνίδι με τη Φενέρ στην Πόλη δεν υπάρχει και μάλιστα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση οι πράσινοι άπλωσαν στο παρκέ μια σειρά από αρετές χωρίς όμως να είναι διαθέσιμοι όλοι οι παίκτες τους. Φανταστείτε τι έχει να γίνει μελλοντικά!

Από εκεί και πέρα εκτός από τη νίκη το μεγαλύτερο κέρδος του Εργκίν Αταμάν στην πατρίδα του ήταν ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος με μια μυθική εμφάνιση κατάφερε όχι απλώς να γίνει παράγοντας της νίκης του Τριφυλλιού, αλλά στο τέλος να του τη δώσει κιόλας με πάρα πολύ μεγάλο και clutch τρίποντο.



Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μας έχει δείξει πως κόντρα στις πρώην ομάδες του αποκτάει πολύ μεγαλύτερο κίνητρο και παίζει, ανεξάρτητα της κατάστασης που θα βρίσκεται, σ’ ένα πολύ ανώτερο επίπεδο με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα το «Game 5» των περσινών τελικών της Basket League που στο ημίχρονο είχε 25 πόντους κόντρα στον Ολυμπιακό.

Με τη Φενέρ, λοιπόν, ο Σλούκας ήταν μαγικός κι έκανε μετά το ματς στη Ρόδο για το Super Cup την καλύτερή του εμφάνιση για την έως τώρα σεζόν 2024-25.

Δεδομένα ο αρχηγός του Τριφυλλιού ήθελε αυτή την εμφάνιση και για ψυχολογικούς λόγους, ενώ το γεγονός ότι αμέσως επόμενη αναμέτρηση είναι κόντρα στον Ολυμπιακό, σήμερα, στο ΣΕΦ γεμίζει αυτόματα με αισιοδοξία τον coach Αταμάν για το… ολικό restart του ηγέτη της ομάδας.

Με δεδομένο ότι ο Σλούκας είναι πιο απελευθερωμένος από ποτέ, πέρυσι απάντησε και με το παραπάνω σε όλους, και με δεδομένο ότι πάντα εξιτάρεται παίζοντας με τις πρώην ομάδες του, κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει back to back ηγετικά παιχνίδια και σε ενδεχόμενο νίκης, τότε είναι ο καλύτερος τρόπος ο Παναθηναϊκός να πάρει ολοκληρωτικά πίσω τον αρχηγό του!



Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr