Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Φενερμπαχτσέ-Παναθηναϊκός 76-81

Δείτε τι δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Φενερμπαχτσέ.

Αταμάν: Οι δηλώσεις μετά το Φενερμπαχτσέ-Παναθηναϊκός 76-81

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν μετά το Φενερμπαχτσέ-Παναθηναϊκός:

“Για τρία δεκάλεπτα παίξαμε το τέλειο παιχνίδι. Κινήσαμε σωστά την μπάλα, κάναμε εξαιρετική άμυνα, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο πανικοβληθήκαμε στην επίθεση, κάναμε λάθη εξαιτίας της επιθετικής άμυνας της Φενέρ και μετά δώσαμε πόντους στον Κόλσον και η Φενέρ είχε την ευκαιρία να αλλάξει το παιχνίδι από το -13, έφτασε να προηγείται με πέντε.

Στα τελευταία πέντε λεπτά, η ομάδα και ειδικά ο Σλούκας έδειξε χαρακτήρα. Αν παίζει με αυτό τον τρόπο και ηγηθεί της ομάδας μας όπως και πέρυσι, τότε θα κερδίσουμε πολλά παιχνίδια. Η Ευρωλίγκα είναι δύσκολη. Απόψε είχαμε το τέλειο παιχνίδι, αλλά για πέντε λεπτά στο τέλος το χάσαμε. Με τον Σλούκα και με τον Ναν στο τέλος βρήκαμε τον τρόπο να επιστρέψουμε και να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς.

Το κλειδί είναι ότι καταφέραμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι. Μόνο σε αυτά τα τελευταία λεπτά του αγώνα χάσαμε το κοντρόλ του αγώνα. Επί τρία δεκάλεπτα παίξαμε τέλεια το ξαναλέω. Είχαμε συνεισφορά από τους πάουερ φόργουορντ μας. Καταφέραμε και πήραμε αυτό το ματς εδώ μέσα κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News