Παναθηναϊκός: Η... 11αδα με Φενέρ και η απόφαση για Γκριγκόνις

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Εργκίν Αταμάν για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε.

Αντίδραση κι επιστροφή στις νίκες - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός AKTOR συνεχίζει την πορεία του στην Ευρωλίγκα με άλλη μία απαιτητική αναμέτρηση.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα αντιμετωπίσει τη Φενέρμπαχτσε στο «Ulker Sports Hall» (20:45, NovaSports 4) στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής του κορυφαίου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν μια από τις πιο δύσκολες για τον πρωταθλητή Ευρώπης, που ηττήθηκε από την Παρί (84-80) και τη Ρεάλ Μαδρίτης (90-86) εκτός έδρας, φέρνοντας το ρεκόρ του στο 2-2. Οι «πράσινοι» δυσκολεύτηκαν να επιδείξουν την απαραίτητη σκληρότητα, κυρίως στην αμυντική λειτουργία τους, κάτι που θα χρειαστεί να διορθώσουν τώρα σε μια από τις πιο απαιτητικές έδρες της Ευρωλίγκας.

Η αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε αποτελεί ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να αφήσει πίσω του τα αρνητικά αποτελέσματα της «διαβολοβδομάδας» και να επιστρέψει στις νίκες. Ωστόσο, η ομάδα θα πρέπει να παρουσιάσει ένα σαφώς βελτιωμένο πρόσωπο και να αντέξει την πίεση των Τούρκων φιλάθλων, οι οποίοι αναμένονται ιδιαίτερα «εκρηκτικοί» λόγω της έντασης που υπάρχει ανάμεσα στους οπαδούς και τον Εργκίν Αταμάν.

Δείτε τις επιλογές του Εργκίν Αταμάν:

Σλούκας, Μπράουν, Ναν, Γκραντ, Καλαϊτζάκης, Όσμαν, Χουάντσο, Αντετοκούνμπο, Γιουρτσεβέν, Λεσόρ, Σαμοντούροβ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr