Τεράστια ατυχία στον Παναθηναϊκό – Εκτός Παπαπέτρου, Μήτογλου, εγκατέλειψε ο Γκριγκόνις

Ο Παναθηναϊκός θ' αντιμετωπίσει αύριο το βράδυ τη Φενέρ με τον Εργκίν Αταμάν να μην έχει στη διάθεσή του σημαντικούς παίκτες του ρόστερ του.

Μήτογλου: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, έχω μερίδιο ευθύνης»

Πολλά είναι τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό ενόψει του παιχνιδιού με τη Φενέρ στην Πόλη, καθώς ο Εργκίν Αταμάν δε θα έχει στη διάθεσή του σημαντικούς παίκτες σ’ ένα ματς που η νίκη είναι μονόδρομος.

Οι πράσινοι έχουν ξεκινήσει τη σεζόν τους και τα προβλήματα μόνο λίγα δε χαρακτηρίζονται, καθώς αρκετοί είναι οι παίκτες που κατά καιρούς δεν είναι διαθέσιμοι λόγω τραυματισμών που προκύπτουν.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τη Φενέρ στην Πόλη, ο Εργκίν Αταμάν δε θα μπορεί να υπολογίζει στους Ιωάννη Παπαπέτρου και Ντίνο Μήτογλου, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα, ενώ από εκεί και πέρα αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Μάριους Γκριγκόνις.

Ο Λιθουανός forward/guard υπέστη μυϊκό σπασμό στη μέση ο Μάριους Γκριγκόνις και εγκατέλειψε, ωστόσο θ’ ακολουθήσει κανονικά την αποστολή, η οποία αναχωρεί σήμερα το απόγευμα κι αύριο θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Τέλος, εκτός πλάνων είναι και ο Δημήτρης Μωραΐτης, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο.

Exit mobile version