Παναθηναϊκός: Περιμένοντας τον Μήτογλου

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει συγκρατημένα την σεζόν και σε αυτό παίζει ρόλο η κακή κατάσταση Σλούκα-Μήτογλου.

Μακάμπι-Παναθηναϊκός: Πότε και τι ώρα είναι τα Game 3 και Game 4

Ειδικά ο Ντίνος είναι σκιά του εαυτού του, μιας και δεν ταλαιπωρείται από τραυματισμούς όπως ο κάπτεν, αλλά μάλλον ο οργανισμός του δεν έχει συνέλθει από το γεγονός ότι ξεκουράστηκε ελάχιστα το καλοκαίρι λόγω Ολυμπιάδας.

Ο Ντίνος Μήτογλου είναι ψηλός που έχει δυνατότητα να τα κάνει όλα ή σχεδόν όλα. Πέρσι τον είδαμε να διεκδικεί χρόνο στο 5, προτάσσοντας τα δικά του προτερήματα και προσεγγίζοντας τις ανάγκες των αγώνων μέσα από τις δικές του αρετές και προσπαθώντας να κρύψει τις αδυναμίες του έναντι των παραδοσιακών ψηλών αντιπάλων του.

Ό,τι του λείπει σε αλτικότητα το βγάζει σε πείσμα, δύναμη και πονηριά, επιχειρώντας να παίξει άμυνα από μπροστά και να απαγορεύσει το πέρασμα της μπάλας στο low post.

Προφανώς αυτή δεν είναι μία συνθήκη την οποία θα μπορεί ο Ντίνος να υπηρετεί με συνέπεια για 40 λεπτά, αλλά όπως φάνηκε σε προηγούμενα παιχνίδια αποτελεί κομμάτι του ρεπερτορίου του τέτοιο ώστε να του δίνει χρόνο στο παρκέ με αυτήν ακριβώς την αποστολή.

Πριν έρθει ο Ομέρ Γιουρτσεβέν στην Αθήνα λεγόταν μάλιστα ότι ο Αταμάν τον προόριζε για αντί-Λεσόρ. Ξέρουμε τι παίκτης είναι, ο οργανισμός τον αγκαλιάζει με εμπιστοσύνη και τον περιμένει!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr