ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Έναρξη συνεργασίας με την ECOMMBX

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με την ECOMMBX

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Έναρξη συνεργασίας με την ECOMMBX

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ανακοινώνει την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας της με την ECOMMBX, ένα Ίδρυμα ηλεκτρονικών πληρωμών αδειοδοτημένο από την Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου.

Η ECOMMBX αποτελεί τη νέα εποχή του fintech, φέρνοντας επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις πραγματοποιούν τις παγκόσμιες συναλλαγές τους.

Εξειδικεύεται στη διαχείριση e-λογαριασμών, στις διασυνοριακές πληρωμές, στις προσωπικές και επαγγελματικές κάρτες, στο acquiring και στις συναλλαγματικές μετατροπές νομισμάτων, όλα μέσα από την ECOMMVERSE, μια ενιαία και καινοτόμα πλατφόρμα που δίνει άμεση πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες της ECOMMBX.

Το επαναστατικό μοντέλο υπηρεσιών της βασίζεται σε τέσσερις ακρογωνιαίους λίθους: προηγμένη τεχνολογία σχεδιασμένη για τη διεθνή τραπεζική βιομηχανία, εξατομικευμένες συνεργασίες με τραπεζικούς εταίρους σε όλο τον κόσμο, πλήρη ασφάλεια και μέγιστη επιχειρησιακή ταχύτητα.

Αναφορικά με τη κοινή συμπόρευση με τον Παναθηναϊκό AKTOR, ο CEO της ECOMMBX, Μιχαήλ Χαραλαμπίδης, δήλωσε: «Let the rebellion begin! Στην ECOMMBX πιστεύουμε στην υπέρβαση των ορίων, στην υποστήριξη τολμηρών κινήσεων και στην υλοποίηση μεγάλων ονείρων! Γι’ αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε μία τεράστια συνεργασία με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR!

Δύο σύνολα που χαρακτηρίζονται από την επιμονή και την καρδιά αληθινών πρωταθλητών ενώνουν δυνάμεις έχοντας κοινές επιδιώξεις: πάθος για την αριστεία, φιλοδοξία και ακατάπαυστη αποφασιστικότητα! Όπως και o Παναθηναϊκός AKTOR, έτσι και στην ECOMMBX, γνωρίζουμε τις απαιτήσεις για να διαπρέψουμε στο ανώτατο επίπεδο.

Προς όλους τους συνεργάτες, πελάτες και την ευρύτερη οικογένεια της ECOMMBX: μείνετε συντονισμένοι, σπουδαίες εξελίξεις θα φανούν στον ορίζοντα!».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr