Απορρίφθηκε η ένσταση του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την Παρί

Στο κενό έπεσε η ένσταση του Παναθηναϊκού για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Παρί.

Απορρίφθηκε η ένσταση του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με την Παρί

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης ηττήθηκαν στην Accor Arena από τη νεοφώτιστη ομάδα με 84-80, ωστόσο, είχαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία στα τελευταία πέντε λεπτά.

Συγκεκριμένα, με 3:42 να απομένουν για το τέλος του αγώνα και με το σκορ στο 75-68 ο Εργκίν Αταμάν δέχθηκε τεχνική ποινή για διαμαρτυρία για ένα φάουλ που δε δόθηκε στον Ντίνο Μήτογλου.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε παρόλο που υπήρξε η τεχνική ποινή και στη συνέχεια οι διαιτητές καταλόγισαν το αντιαθλητικό του Ναν.

Η φάση θα έπρεπε να είχε σταματήσει από όταν ο Αταμάν χρεώθηκε με τεχνική ποινή, κάτι που δεν έγινε.

Μάλιστα, σημειώνεται πως υπήρξε και… blackout στους διαιτητές, αφού για λίγα δευτερόλεπτα δε δόθηκε καν φάουλ στον Ναν και ύστερα υπέδειξαν το αντιαθλητικό.

Η Ευρωλίγκα προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση και έκανε γνωστό πως η ένσταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός για το συγκεκριμένο ματς απορρίφθηκε.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr