Τσίμπος για τον αγώνα με Παναθηναϊκό: «Η ΑΕΚ έμοιαζε να παίζει σε τσιμεντένιο γήπεδο!»

Ο ρεπόρτερ της μπασκετικής ΑΕΚ, Θάνος Τσίμπος σχολίασε την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Τσίμπος για τον αγώνα με Παναθηναϊκό: «Η ΑΕΚ έμοιαζε να παίζει σε τσιμεντένιο γήπεδο!»

Αναλυτικά όσα έγραψε στο enwsi.gr:

«Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στον Παναθηναϊκό παρά μόνο για ένα δεκάλεπτο και έτσι ένα ματς που περιμέναμε για να δούμε την ανταγωνιστικότητα της ΑΕΚ τελείωσε στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο.

Το ματς το βλέπαμε στο ΟΑΚΑ, μαζί με τον καλό φίλο Δημήτρη, ο οποίος μου είπε μια ατάκα που περιέγραφε απολύτως την εικόνα του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός έπαιζε σε glass floor και η ΑΕΚ έμοιαζε να παίζει σε τσιμεντένιο γήπεδο, αυτά τα παλιά που παίζαμε μικροί, τόσο μεγάλη ήταν η διαφορά.

Βέβαια, δεν ήταν κάτι που δεν περιμέναμε, η διαφορά των ομάδων σε ποιότητα και μπάτζετ είναι τεράστια, αλλά και η εικόνα της ΑΕΚ από ένα σημείο και μετά είναι αποκαρδιωτική.

Αν δεν σταματούσε ο Παναθηναϊκός την τελευταία περίοδο, δεν ξέρω πόσο θα είχε γράψει το κοντέρ, αλλά και πάλι, η εικόνα της Ένωσης ήταν πολύ πολύ κακή.

Από ένα σημείο και μετά, ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο, έμοιαζε να έχει παρατήσει το ματς και να αφήνει τον Παναθηναϊκό να κάνει τα δικά του»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr