Σημαντικό πρόβλημα για τη Μακάμπι ενόψει Παναθηναϊκού

Αγώνα δρόμου για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό Aktor θα κάνει ο Ταμίρ Μπλατ, ο οποίος ταλαιπωρείται με πρόβλημα τραυματισμού.

Αντίπαλοι ΠΑΟ: Η Χάμαρμπι νίκησε την Τζουργκάρντεν στο ντέρμπι που άρχισε Κυριακή και τελείωσε... Δευτέρα!

Οι φόβοι για τον τραυματισμό του Ταμίρ Μπλατ στην Μακάμπι επιβεβαιώθηκαν.

Ο Ισραηλινός γκαρντ υπέστη μερική ρήξη στο μηριαίο και όπως έγινε γνωστό θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες.

Να σημειώσουμε πως οι λύσεις στα χέρια του Οντέτ Κάτας για την περιφέρεια της ομάδας του μειώνονται, καθώς ο Ρόκας Γιοκουμπάιτις είναι επίσης τραυματίας, ενώ ο Τζόρνταν Λόιντ αποχώρησε με προορισμό το Μονακό.

Ο 27χρονος Ισραηλινός γκαρντ είχε κάνει εκπληκτικό ξεκίνημα στη σεζόν, μετρώντας 12.8 πόντους, 3 ριμπάουντ και 9 ασίστ σε 4 παιχνίδια της EuroLeague, όντας, μάλιστα, ο κορυφαίος πασέρ της διοργάνωσης μέχρι στιγμής.

Με βάση το χρονοδιάγραμμα της απουσίας του, ο Μπλατ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (12/11, 21:15) στο ΟΑΚΑ, αλλά και αυτό με τον Ολυμπιακό (14/1, 21:05) στο Βελιγράδι.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr