Επέστρεψε στη δράση ο Νίκος Παππάς με... όργια!

Ο Νίκος Παππάς μετά από 16 μήνες επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και κατάφερε να πετύχει 21 πόντους κάνοντας ουσιαστικά ό,τι ήθελε στο παρκέ.

Επέστρεψε στη δράση ο Νίκος Παππάς με... όργια!

Στις 15 Ιουνίου του 2023 ο Νίκος Παππάς πραγματοποιούσε την τελευταία του εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό, καθώς αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και να σταματήσει το μπάσκετ.

Ωστόσο 16 μήνες μετά ο πρώην άσος του Τριφυλλιού επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και συγκεριμένα αγωνίστηκε στη National League 1 στην ήττα του Ηλυσιακού από τον Εθνικό Λιβαδειάς με 88-75.

Ο Έλληνας guard μάλιστα είχε 21 πόντους με δύο τρίποντα, ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμους αγώνες στον δεύτερο όμιλο. Στο ίδιο ματς έπαιξε και ο Αντώνης Φώτσης, που από το 2017 μέχρι και σήμερα, στα 43 του, συνεχίζει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr