Επέστρεψε στη δράση ο Νίκος Παππάς με... όργια!
Ο Νίκος Παππάς μετά από 16 μήνες επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και κατάφερε να πετύχει 21 πόντους κάνοντας ουσιαστικά ό,τι ήθελε στο παρκέ.
Στις 15 Ιουνίου του 2023 ο Νίκος Παππάς πραγματοποιούσε την τελευταία του εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό, καθώς αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και να σταματήσει το μπάσκετ.
Ωστόσο 16 μήνες μετά ο πρώην άσος του Τριφυλλιού επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και συγκεριμένα αγωνίστηκε στη National League 1 στην ήττα του Ηλυσιακού από τον Εθνικό Λιβαδειάς με 88-75.
Ο Έλληνας guard μάλιστα είχε 21 πόντους με δύο τρίποντα, ωστόσο δεν ήταν αρκετό για να βοηθήσει την ομάδα του να αποφύγει τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμους αγώνες στον δεύτερο όμιλο. Στο ίδιο ματς έπαιξε και ο Αντώνης Φώτσης, που από το 2017 μέχρι και σήμερα, στα 43 του, συνεχίζει στην ομάδα που τον ανέδειξε.
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ