Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (21/10)

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται ν’ αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική της Greek Basketball League θέλοντας να συνεχίσει το σερί νικών.

Ρεάλ Μαδρίτης - Παναθηναϊκός 90-86: Τα στατιστικά των παικτών του Τριφυλλιού

Στη μάχη ρίχνεται ο Παναθηναϊκός για το πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΚ και στόχος του είναι να επιστρέψει στις νίκες όσον αφορά συνολικά όλες τις διοργανώσεις και να συνεχίσει το αήττητο σερί του στην Greek Basketball League.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι (3η αγωνιστική) θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3 στις 20:15.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR

MILESTONE

* Ο Κώστας Σλούκας με τρεις ασίστ θα γίνει ο 12ος παίκτης στην ιστορία της Stoiximan GBL που θα φτάσει τις 900.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Δύο μόνο double-double σημειώθηκαν στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αμφότερα από παίκτες του Παναθηναϊκού AKTOR. Ο Ομέρ Γιούρτσεβεν απέναντι στην Καρδίτσα Ιαπωνική (15π, 13ρ.) και ο Ντίνος Μήτογλου απέναντι στον ΠΑΟΚ mateco (13π, 12ρ).

* Ο Μήτογλου ήταν ο μοναδικός μεταξύ των παικτών των δύο πρώτων αγωνιστικών που έμειναν χωρίς στατιστικό λάθος σε ένα παιχνίδι και το συνδύασαν με διψήφια επίδοση ριμπάουντ, έχοντας 12 στη Θεσσαλονίκη.

* Οχτώ συνολικά επιδόσεις 4/4 ή και περισσότερων σουτ δύο πόντων σημειώθηκαν στην 1η και στη 2η αγωνιστική. Ο Κέντρικ Ναν είχε την κορυφαία «γράφοντας» 9/9 κόντρα στον ΠΑΟΚ mateco.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr