Παναθηναϊκός: Βόλτα στο Κολωνάκι για Ναν και Μεκόνεν - Το τρυφερό μήνυμα (vid)
Κέντρικ Ναν και Μπλέν Μεκόνεν περνάνε τα καλύτερά τους με το ζευγάρι να διασκεδάζει το βράδυ της Παρασκευής σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας.
Μετά από μια κουραστική διαβολοβδομάδα σε Παρίσι – Μαδρίτης ο σταρ του Παναθηναϊκού «ξέφυγε» από το μπάσκετ και χαλάρωσε μαζί με την αγαπημένη του σύντροφο σε στέκι στο Κολωνάκι.
Η περιβόητη Μπλεν έβγαλε ένα «στόρι» μαζί με τον Ναν και έγραψε τρεις φορές με μια καρδιά: «Ο άντρας μου».
Νωρίτερα, εκείνη ανακάλυψε τις ομορφιές στο κέντρο της Αθήνας, ξεναγήθηκε σε αρχαιολογικούς χώρους και πήγε για φαγητό στα Αναφιώτικα.
Η ίδια κάνει αρκετή παρέα με τη σύντροφο του Λορέντζο Μπράουν, Χέιλ Καλχούν. Την περασμένη Τρίτη (15/10) η τελευταία γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Παρίσι με το ζεύγος Ναν να δίνει το παρόν στο εορταστικό τραπέζι.
Να σημειωθεί πως ο επόμενος μεγάλος αγώνας του Παναθηναϊκού είναι προγραμματισμένος στις 25/10 κόντρα στη Φενερμπαχτσέ.
Δείτε παρακάτω:
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: Με αποκάλυψη για Ναν οι δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-Χάποελ 93-82
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Χάποελ Τελ Αβίβ 93-82
- ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Τέλος ΟΑΚΑ και διαρκείας σε φίλαθλο μετά το περιστατικό στο ημίχρονο
- Παναθηναϊκός, Euroleague: Πότε παίζει ξανά - Η ώρα και η έδρα
- Επικός Ναν: «Από τη στιγμή που δεν πάω με πατερίτσες, τότε θα παίζω»